Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Humanost na delu NIS-ovih zaposlenih

Članovi Kluba volontera NIS-a su i u uslovima vanrednog stanja zbog proglašenja epidemije koronavirusa u Srbiji, pokazali spremnost da pomognu i stave se na raspolaganje onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Veliki broj zaposlenih NIS-a odlučio je da pruži pomoć i podršku, pre svega starijim licima, koja u uslovima epidemije predstavljaju najugroženiju kategoriju stanovništva. Veliki broj volontera svakodnevno pomaže svojim starijim sugrađanima, kupujući i noseći im namirnice.

NIS volonteri su takođe uključeni i u čišćenje površina od koronavirusa, pružaju podršku na terenu i razmenjuju informacije kojima se krug solidarnosti dalje širi.

Svesni činjenice da je dovoljan mali gest ili samo jedna poruka da nas ohrabri i pokrene, NIS–ovi zaposleni nastavljaju da šire duh zajedništva i empatije i pokazuju humanost na delu.

Kao društveno-odgovorna kompanija, okrenuta brizi o zajednici u kojoj živimo i stvaramo, NIS koristi priliku da pozove sve članove našeg društva na solidarnost i poštovanje svih mera i preporuka donetih od strane nadležnih državnih organa.

Izvor: BIZLife

Foto: NIS

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE