Iako imaju izlaz na more, komšije sve više letuju u ALBANIJI

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Iako imaju izlaz na more, komšije sve više letuju u ALBANIJI

  Iako imaju i svoju obalu, građani Bosne i Hercegovine se u poslednje vreme sve češće odlučuju za Albaniju koja postaje sve atraktivnija destinacija u periodu pandemije, jer je jedna od retkih zemalja koje imaju more, ali i otvorene granice.

  Zbog restriktivnih mera usled pandemije koronavirusa destinacije poput Hrvatske i Crne Gore ove godine mnogima koji žele da odmor provedu na moru nisu opcija.

  Pored Srbije i Turske, Albanija je jedna od retkih zemlja koja je otvorila svoje granice građanima BiH, bez potrebe testa na koronavirus, piše Klix.

  S obzirom na to da za ulazak u tu zemlju građanima BiH nije potreban pasoš, već samo lična karta, Albanija je postala jedna od najatraktivnijh destinacija za građane BiH.

  Osam dana sa doručkom – 170 evra

  Adnan Terzić PR Ventura agencije potvrdio je za ovaj portal da je ova destinacija najprimamljivija građanima Bosne i Hercegovine upravo zbog toga što za ulazak u Albaniju nije potreban test na koronavirus.

  „S obzirom na to da su cene prilagođene trenutnom stanju u našoj zemlji mi smo u stalnom kontaktu s bh. građanima. Odziv je jako dobar a polasci iz Sarajeva, Tuzle, Zenice, Mostara i Doboja su svakog petka. Putujemo od severa Drača gde su ponude osam dana sa doručkom od 200 evra, i krajnjeg juga gde su aranžmani dosta povoljniji i osam dana sa doručkom u hotelu sa četiri zvezdice iznosi od 170 evra bez dodatnih troškova”, rekao je Terzić.

  U Draču se privatni smeštaj kreće od čak 70 evra pa do 230 evra za osam dana i sedam noći, a oni sa malo „dubljim” džepom mogu rezervisati apartman koji košta i više od 1.000 evra, prenosi Klix.

  Izvor: Klix.ba

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE