Imovina "Beka" na prodaju po još nižoj ceni

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Imovina “Beka” na prodaju po još nižoj ceni

  Stečajni upravnik Beogradske konfekcije “Beko” oglasio je novu prodaju imovine preduzeća javnim nadmetanjem, a kupac se ponovo traži za poslovni prostor u centru Beograda, odmaralište u Belanovici, zgradu tekstilne industrije u Kovinu, te sitan inventar, metražu i odevne predmete.

  Cene oglašene imovine, prema pisanju portala eKapija, niže su u odnosu na prethodni pokušaj prodaje, pa će potencijalni kupac za fabriku u Kovinu sada morati da izdvoji najmanje 293.000 evra.

  Takođe, navode, za odmaralište u Belanovici kupac morati će da izdvoji 55.000 evra, a za dva poslovna prostora u centru prestonice površine 660 i 1.097 kvadratnih metara 3,4 mil evra.

  Javno nadmetanje, kažu, održaće se 26. septembra, a rok za podnošenje prijava za učešće na nadmetanju je 19. septembar ove godine.

  Kako podseća portal, deo imovine Beogradske konfekcije Beko, zgradu tekstilne industrije u Lazarevcu, kupio je turski investitor Birlešik tekstil, koji, kako pišu, planira da do kraja 2017. godine pokrene proizvodnju i u prvoj fazi zaposliti 600 ljudi.

  Izvor: eKapija

  Foto: YouTube screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • Tamara

   Tuzno je i jadno da ni drzava, koja treba da brine o proizvodnji i niko od domacih tajkuna i domacih tekstilaca i toliko ljudi iz struke se nije usudio da pokrene proizvodnju... za sve su krivi politicari a I glasaci

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE