Influenseri OTKAZUJU SARADNJU P.S. Fashion-u, "hajka" na društvenim mrežama

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Influenseri OTKAZUJU SARADNJU P.S. Fashion-u, “hajka” na društvenim mrežama

  Srpska modna kompanija P.S. Fashion od sinoć je u žiži javnosti zbog događaja koji se desio na dodeli nagrade Top 50 najbolje online stvari. Naime, Jovana Bakula, zamenica marketing menadžera ove kompanije primila je juče u ime kompanije priznanje u kategoriji Instagram, a onda je u uključenju uživo kompaniji u kojoj radi uputila reči optužbe za mobing i pozvala sve ugnjetavane radnike da se pobune.

  Menadžerka primila nagradu za P.S. Fashion, pa ih uživo optužila za mobing

  Iz tog razloga, na Instagramu se podigla prava “hajka” protiv poznatog brenda.

  Dok jedan deo javnosti na Instagramu najavljuje da više neće kupovati u ovoj kompaniji, iako su do sada bili redovni kupci, drugi deo se odlučio za malo radikalnije mere.

  Premda su do ovog momenta dve influenserke javno objavile da više neće sarađivati sa popularnim brendom, mnogo je onih koji su Bakuli dali podršku, i na taj način stavili do znanja da su u ovoj “borbi” na strani zaposlenih u kompaniji, što kolega influensera, što onih koji su obični korisnici društvenih mreža.

  Brana Antović, koja je i Instagram zajednici poznata pod ovim imenom, objavila je video sa ovog događaja i napisala da je postupak “za poštovanje i za reagovanje”.

  Kako je dodala, njena reakcija će biti takva da više neće sarađivati sa pomenutim brendom.

  “Sebi naprosto ne želim da budem dovođena u vezu sa firmama za koje postoji indicija da se prema zaposlenima ophode na ovakav način”, napisala je Antović na svom Instagram profilu.

  Ovome se pridružila i Ana Janković, Instagram zajednici poznatija kao Ana2Cats. Kako je navela u objavi, zbog zaposlenih u P.S. Fashion kompaniji sa kojima je sarađivala, smatra svojom obavezom da više ne sarađuje sa pomenutim brendom.

  Iz kompanije P.S. Fashion do sada se nisu oglasili.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • Koleginica

   Ne nasedajte ljudi. Opšte je poznato mišljenje o marketing timu koji se ni sa kim nije slagao u firmi, kojima niko nije valjao i samo su između sebe bili dobri. Neka se javi samo jedna zaposlena/zaposleni van tog sektora i izjavi da je dotična profil osobe koju bi želeo za prijatelja. Nećete to pročitati, jer u preko 500 zaposlenih takva ne postoji. Pametnom dosta.

  • Nisi sama

   Da li mogu da verujem sto je kolegenica iz marketinga PS..Fashion pokrenula temu o maltretiranju zaposlenih ?Mogu jer sam radila marketing i veleprodaju i povremeno maloprodaju u firmi Vesta International . Ugnjetavali su me direktor prodaje i njegov tim ,jer nisu razumeli alate marketinga

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE