Infostan nas PRIPREMA za moguće POSKUPLJENJE grejanja (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Infostan nas PRIPREMA za moguće POSKUPLJENJE grejanja (FOTO)

  Iako je predsednik Srbije najavio da cene energenata neće rasti, iz beogradskog Infostana građanima uz račun stiže uredno obaveštenje da se razmatra izmena odluke o ceni grejanja.

  Cene energenata rastu globalno, a sam predsednik Aleksandar Vučić je nekoliko puta ukazao da nama, kao i svetu, sledi energetska kriza, ali je najavio da će Srbija to spremno dočekati i da se “niko neće smrzavati”.

  U prvim navratima je tvrdio da će energenata biti, ali je “pitanje po kakvoj ceni”, čime je nagovestio da bi cene mogle da se koriguju.

  Međutim, Vučićevo najnovije obećanje je da “građani Srbije ne moraju da brinu, da će imati tople domove, dovoljno struje i gasa, te da cene neće rasti”.

  Ipak, Infostan je uz svoje račune za septembar nagovestio mogućnost da bi iznosi mogli da se promene.

  Naime, na poleđinama računa Infostan obaveštava korisnike da je “u toku donošenje odluke o izmenama i dopinama odluke o cenama toplotne energije, a koja će se, po donošenju, primenjivati od 01. novembra ove godine”.

  Ako je verovati predsedniku, Infostan će odlučiti da ova odluka ostane ista, s obzirom na to da se u dopisu ne navodi konkretno da će se cene menjati.

  Možda bi trebalo imati u vidu i činjenicu da su ovi računi štampani pre poslednje najave Vučića da će biti toplo i bez promene cena.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE