IZJAVA DANA: Da smo samo ljudi

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Da smo samo ljudi

  Slobodanka i Miroslav Ninić prinudno su iseljeni iz stana u centru Novog Sada, uz asistenciju policije, vatrogasaca i hitne pomoći. Slobodanku su izveli nakon što je policija provalila u prostoriju gde se zaključala preteći da će je zapaliti i da će skočiti sa trećeg sprata. Tom prilikom zadobila je prelom levog ručnog zgloba. O tome kako su izgubili stan, kaže:

  Ni ja ni suprug nismo imali priliku da nešto uradimo. Oni su sve nama radili iza leđa. Mi ništa nismo obaveštavani. Dali smo agencijama da prodajemo stan, ali problem je postojao što je postojala sudska zabrana prodaje stana. E sada meni nije jasno – ako su mogli da skinu zabranu da prodaju izvršitelji, zašto nisu mogli da skinu zabranu da i mi prodamo stan

  Na pitanje da li je sve moglo biti drugačije, kaže:

  Pa naravno da je moglo. Ljudi smo, sve se možemo dogovoriti

   

   

  Izvor: N1

  Foto: N1/Screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • Žaklina

   Bilo bi dobro da neko od vas ode u banku i pregleda dokumentaciju da saznamo da li je to zaista tako? Kruze različite informacije i ne bi trebalo da se javnost izlaže i spinuje neproverenim informacijama sa bilo koje strane. Takođe, kako je socijalni slučaj mogao da kupi njihov stan? Odakle taj novac?

  • Branka

   Ovako nešto može svakome od nas da se desi. Mislimo o tome.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE