IZJAVA DANA: Najbolji tvit o vezi između Kiša i Malog - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

IZJAVA DANA: Najbolji tvit o vezi između Kiša i Malog

Juče je u ovoj rubrici „završila“ izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića u emisiji „Ćirilica“ na TV Happy gde je situaciju oko plagiranog doktorata ministra finansija Siniše Malog uporedio sa „sličnom“ situacijom u kojoj je bio i književnik Danilo Kiš. Na tvit jednog korisnika društvene mreže Twitter u kojoj se objašnjava „slučaj Kiš“, usledio je jedan zabavan, ali istinit tvit.

„Prepisao, ne prepisao, Danilo Kiš nakon toga više ni dana nije bio ministar finansija.“

Izvor: BIZLife

Foto: Youtube/Espreso RTS

What's your reaction?

Komentari

  • Dr Miggyy

    UPOREĐUJE NEUPOREDIVO! Upoređenje plagijata doktorata Siniše Malog i Danila Kiša, čiji nazovi plagijat književnog dela, koje nema mentora niti komisiju "Grobnica za Borisa Davidoviča" na sudu je oboren, nije plagijat, a plagijat Malog je dokazan i doktorat, kao naučno delo, “Kreiranje vrednosti kroz proces restrukturiranja i privatizacije – teorijske koncepcije i iskustva Srbije”, poništen niti su uporedljivi niti su za upoređenje. Gde je tu bila Komisija za prihvatanje doktorata i Komisija pred kojom je Mali branio svoj nazovi doktorat. Ovo upoređenje neuporedivo pokazuje podlost i nenaučno poznavanje oblasti autorskog dela i plagijata od doktorata kao naučno delo. Jeste ΛV je veliki čovek gabaritno, ali nema kapacitet niti kompetencije da sve zna i da bude zaprška svakoj smrdljivoj čorbi, ne, mada misli da više i od toga zna, ume i može. Upoređenje radova Kiša i Maloga je isto što našu privredu stavimo rame uz rame sa japanskom, može samo u snu ili pod dejstvom alkohola i narkotika.

  • KIKO PAVLOV

    borislav borović kaže da je Kiš prepisao, i navodi odakle, a onda na kraju kaže da je na Sudu dokazao da je to kleveta.. ako je dokazao klevetu, onda nije prepisao. Kiš je legenda da bi se o njemu tako govorilo.....

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE