IZJAVA DANA: Olja Bećković o tome kad će nešto da se promeni

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Olja Bećković o tome kad će nešto da se promeni

  Autorka “Utiska nedelje” Olja Bećković govorila je na konferenciji  o trendovima u telekomunikacijama i medijima o skoro tri decenije svog rada i na kraju odgovorila na pitanje publike o tome da li ima nade da će se nekad nešto promeniti u Srbiji.

  Nema nade. Nema

  Izvor: Danas

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Komentari

  • Aleksandar Milanović

   Pomaže Bog, Koliko se budemo svi ponaosob menjali tolikoće se menjati i slika naše majke Srbije. Svaljivanje isključive krivice na političke vođe (koji su najviše krivi) je nezrelo i neodgovorno.. Ljubav, vera i nada uvek pobeđuju. Na nama je da biramo da li smo sa naoružani dobronamernim podvizima i plemenitim akcija ili ćemo da se predamo ili ti priđemo onima koji ruže Srbiju. Onima koji rade protiv interesa nase majke Srbije nek je BOG u pomoći. Četri "s" i pravoslavlje. Ugledajmo se bar malo na počivšeg patrijarha Pavla i sve će nam biti kristalno jasno. Svako dobro od GOSPODA, Aleksandar MILANOVIĆ Grad Svetog PROKOPIJA

  • ARMANDO KANJACO

   Vala ako je i od Bečkovićke, mnogo je.Treba i njoj neko da kaže dosta bre... idi pravi zimnicu...nije to sramota. Ovaj novi serijal, ne liči ninašta.sve se pretvorilo u napad na Vučića. Ma ne volim ga ni ja, ali dajte nešto novo,Ovako ljudima je vas dosta, kao vi ste nešto bolji od njega...pa niste...samo što vas je on od...o... smarate.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE