IZJAVA DANA: Šta je pukovnik Lalović poručio predsedniku?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Šta je pukovnik Lalović poručio predsedniku?

  Penzionisani pukovnik Gojko Lalović, koga su policija i izvršitelji prošle nedelje uspeli da isele iz stana na Bežanijskoj kosi u Beogradu, kazao je povodom najavaa predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je obećao pomoć porodici, da Lalovićima ne treba njegova milostinja, već poštovanje zakona i da mu se vrati oteto.

  Tog čoveka koga ste pomenuli, ja ga u životu više ne bih pomenuo, niti ga se setio. Počevši od njega, preko Narodne skuštine, organa pravosuđa, tužilaštva, pa sve do zaštitnika građana. Svi su znali da je Lalovićev problem, ne u tome što ima pet stanova i što ne zna šta će sa njima, nego u tome što je pukovnikov novac kraden i kupovani su stanovi i poklanjani, da bi on ostao bez svog. Da bi to sve sakrili, doveli su me u situaciju da me izbacuju na ulicu

  Izvor: Nova S

  Foto: Nova S/Screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • Milan

   Pukovnik, kao većina oficira trule JNA su uživali u blagodetima komunizma, naučili da imaju po nekoliko stanova, vikendica na moru, vozila,i to na racun države. Sad je drugo vrijeme druže pukovnice, nema više džabe, država uzima što je njeno, ako niste zaslužili.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE