IZJAVA DANA: Za udžbenike

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Za udžbenike

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Srbija do kraja godine imati stopu rasta BDP-a između 3,5 i 3,6 odsto.

  Samo u trećem kvartalu, Srbija je prema prvoj proceni, imala privredni rast od 4,7 odsto. Po ovim rezultatima Srbija je među prve tri evropske zemlje po rastu BDP. Za kratko vreme smo postigli nešto što će ući u udžbenike. Ponosan sam na te rezultate. Građani traže platu, kvalitet života. Očekujem da narednih dana dobijem najnovije rezultate prema kojima će stopa nezaposlenosti biti ispod 10 odsto

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta/Emil Vaš

  What's your reaction?

  Komentari

  • Dr Miggyy

   KADA NIŠTA PORASTE, OSTAJE OPET NIŠTA! Od hvalospeva i bajkolaži vodećih političara građani ne mogu da žive bolje, već političari. Srbija je jedna od najkorumpiranijih zemalja u Evropi i svetu. Korupcija pravi da su svi putevi oporavka i razvitka klizavi, a rezultati bajkolažni i hvalospevni. Kada će tome biti kraj? Sa prosečnom platom u avgustu u Srbiji od 459 evra i penzijom od 223 evra (nije menjana dve godine), samo su Makedonija i Albanija ispod Srbije, iza Poljske (593.758 milijarde $ ili 15.406 $/stanovniku), ima najveći porast BDP sa 4,8%, a Luksemburg 3,4%. S druge strane iznos BDP je u Srbiji 6.534 €/stanovniku (porastao za 300 €/stanovniku), a u Luksemburgu 110.000 evra po stanovniku (porastao za 3.740 €/stanovniku), pa ko je bolji? Naravno, ono što kaže Vučić, da će BDP u 2019. godini porasti za čitavih 3,7% i po tome spada u prve tri zemlje Evrope, a svedeno u evrima po stanovniku među zadnjima!? Koliko da raste ništa ostaje konačno ništa. Koliki uspeh, bravo??

  • Marijan

   Naravno da će stopa nezaposlenosti biti uskoro ispod 10%. Otićićemo svi pa će ostati samo državni aparat da izjeda samog sebe.

  • Miki kako si?

   Ju, ju, ju, ju.... Bruka.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE