IZJAVE DANA: Ko li je u pravu, ministarka ili Cane?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVE DANA: Ko li je u pravu, ministarka ili Cane?

  U Beogradu je održan protest “Ekološki ustanak”, na kojem je između ostalih govorio i frontmen grupe Partibrejkers Zoran Kostić Cane, dok je na sam protest putem saopštenja reagovala ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović

  Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović:

  Takozvani “Ekološki ustanak” je paravan za politički protest u organizaciji pojedinaca koji na pitanjima ekologije pokušavaju da uberu političke poene, obmanjujući na taj način građane koje zaista interesuje stanje i kvalitet životne sredine. Iza lažne brige za životnu sredinu kriju se protagonisti propale politike i lažni zaštitnici životne sredine, koji su često potpomognuti spolja. Šta god da uradim kao ministarka zaštite životne sredine i koju god meru da donese Vlada Srbije, oni će se držati svoje političke agende. Tome u prilog govore i uvredljive poruke na protestu upućene predstavnicima vlasti, koje nazivaju najpogrdnijim imenima. Ali narod sve vidi, i zna da ova interesna politička grupacija nema drugih ciljeva, osim da oslabi državu, uruši privredni rast i životni standard.

  Zoran Kostić Cane:

  Bez vode nema slobode, a ona se truje non-stop, bez zemlje nema hrane, bez vazduha nema života. To sve odlazi od nas zbog nekog profita i neke nesvesnosti – seče se grana na kojoj sedimo. Ovo nema veze sa politikom ili bilo čim, već ima veze sa opstankom čoveka na ovom prostoru.

  Izvor: BIZLife, Agencije

  Foto: Beta_screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • Bane

   Kao prvo, nisam siguran da ministarka zna da čita, kao drugo... nema drugo...

  • MILAN

   GOSPODJU MINISTARKU BIH ZAMOLIO DA OBJASNI KAKO CEMO MI ZIVITI SA 870 TONA KONCETROVANE SUMPORNE KISELINE DNEVNO ,SA TRI IPO TONE EXSPLOZIVA DNEVNO,MILION IPO TONA JALOVINE GODISNJE ITD,A DA NE KAZE DA SAM POLITICKI OBOJEN JER JA NE PRIPADAM NIJEDNOJ POLITOCKOJ PARTIJI.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE