Jedan čovek (ponovo) neće biti u konkurenciji za BIZLife IZJAVU GODINE

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Jedan čovek (ponovo) neće biti u konkurenciji za BIZLife IZJAVU GODINE

  U ponedeljak kreće tradicionalni, već sedmi, izbor za BIZLife IZJAVU GODINE, a ponovo, već tradicionalno, jedan čovek neće biti u konkurenciji.

  Prošle godine IZJAVU GODINE dao je profesor Miodrag Zec, a ove će opet na našoj Fejsbuk stranici biti odlučeno ko je pobednik. Prvi od 20 predloga biće predstavljen u ponedeljak.

  Kao što je to bilo i 2015., pa i 2016.godine, odlučili smo da Aleksandar Vučić ne bude u konkurenciji za Izjavu godine. Jednostavno izabrati samo jednu izjavu u toku jedne godine, kada je sadašnji predsednik u pitanju, je veliki problem. Sa druge strane, to bi bilo nepravedno prema ostalim učesnicima izbora, jer postoji velika verovatnoća da Vučić kao što to radi na svim poljima u poslednjih pet godina, uzme 55-60 odsto glasova, što bi dovelo u pitanje i nas kao medij, tj zašto smo uopšte organizovali izbor. Međutim, na redakcijskom kolegijumu odlučeno je da izbora za Izjavu godinu ipak bude, a da se primeni princip kao i ranijih godina.

  Zato izdvajamo 10 izjava Aleksandra Vučića koje su nama bile upečatljive, a pozivamo vas da u komentarima date i one koje smo mi možda propustili. Čini se da je „plodan“ period Aleksandra Vučića u 2017.godini bio, naravno, u vreme izbora, kao i posle njih.

  ______________________________________________________________

  U govoru nakon što je prihvatio predlog Predsedništva SNS-a da bude kandidat ove stranke na izborima za predsednika Srbije.

  “Hteli su da me imaju na crti, ja im na tu crtu izlazim.”

  I još jedna sa istog događaja.

  „Ne plašim se ni samog straha.“

  Na televiziji Happy osvrnuo se na to što je veliki broj javnih ličnosti podržao  pojedine opozicione predsedničke kandidate.

   „Da ja kažem da Predrag Ejdus nije strašan glumac… Kakav bih ja čovek bio? Ili o Dudi Ivkoviću? Šta god mislio o njegovim političkim stavovima i šta god drugi govorili, ali, on je zadužio ovu zemlju… Međutim, svi „selebritiji“ su bili protiv Trampa, ali je Tramp pobedio.“

  Na Svetski dan slobode medija poručio je da je svestan da problema ima i da je o njima spreman da razgovara sa ljudima iz medija.

   „Ja sam tu uvek da vam odgovorim i to sa poštovanjem. I obavestite one koji gostuju kada me kritikuju da ne kažu da se Vučić dere, jer nisam počeo kožu da derem, nego sam možda vikao, ali to je u žaru borbe. Ja mislim da je to fer.“

  O napuštanju Vlade Srbije zbog stupanja na dužnost predsednika.

   „I kada sa kučetom živite pola godine i dve, pa vam je teško da odete na mesec dana da ga ne vidite.“

  Ispred Vile Mir na završnoj konferenciji za novinare u svojstvu premijera.

  „Želim da me pamte kao Šredera u Nemačkoj“

  Građanima koji su se okupili ispred Skupštine Srbije pre inauguracije.

  „Hajde zdravo, odoh ja da radim…“.

  Gostujući na Radio-televiziji Srbije o , tada, mandatarki za novu Vladu Srbije Ani Brnabić.

   „Ana Brnabić je dobro stvorenje.“

  Na zasedanju Generalne skupštine UN za RTS je govorio o tome sa kim se sastao tokom trajanja Skupštine, pogotovo o susretu sa predsednikom SAD Donaldom Trampom.

  „Potvrdio je da će doći u Srbiju, to nije bilo kurtoazno. Više puta mi je tokom razgovora pružio ruku i, kada smo govorili o poseti, on mi je dodatno, četvrti put, pružio ruku i rekao da je dogovoreno i da će doći u Srbiju.“

  Za Insajder je odgovarao na pitanje o „slučaju Vulin“

   „Lično sam ga kritikovao zbog načina i ne znajući svu suštinu. Rekao sam, gde si baš našao tetku“. „On mi je rekao: ‘Verovali ili ne, rekao sam istinu’. Ja sam rekao: ‘Je l’ možeš da mi objasniš kad se to dogodilo?’. Onda mi je on rekao: ‘Pa to je bilo pre nego što smo ušli u vlast’. Ja sam rekao ‘Zašto nisi iskoristio taj argument““..

  Izvor: BIZLife

  Foto: Youtube screenshot

  Piše: M.M.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE