JEDVA ČEKAMO: Nova Soderbergova serija „Mosaic“ biće interaktivna

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  JEDVA ČEKAMO: Nova Soderbergova serija „Mosaic“ biće interaktivna

  Putem aplikacije možete da odaberete lik koji ćete pratiti, a tim potezom odredili ste i celu avanturu. Reč je o novoj revolucionarnoj mini TV seriji „Mosaic“ u kojoj su snage udružili Stiven Soderberg i HBO.

  Jeste li ikada gledali neku seriju zbog čije ste radnje bili toliko isfrustrirani da ste poželeli da uđete u glavu nekog od likova kako biste doznali šta je zapravo mislio u nekoj situaciji. Nova HBO serija iza koje stoji Oskarom nagrađeni Stiven Soderberg omogućava upravo to – praćenje pojedinih likova, koje ste prethodno sami odabrali, putem pripadajuće iOS aplikacije, piše „Buro247“.

  Serija se zove “Mosaic”, i imaće dve verzije – „normalnu“, ali i interaktivnu.

  Kada je u pitanju interaktivni segment, tu će na raspolaganju biti aplikacija koja će moći da se „skine“ već u novembru. U tom slučaju radnja će biti podeljena u nekoliko poglavlja, a nakon svakog, radnja će se dalje granati u različite perspektive, zavisno od toga koji ste lik odabrali. Time ne birate smer radnje ili završetak serije, već samo istražujete svet određenog lika.

  Na ovoj interaktivnoj aplikaciji radilo se čak tri godine, a suština cele priče je da se gledaocu pruži nov način istraživanja radnje.

  Izvor: BIZLife/Buro247

  Foto: Youtube/Printscreen

  Piše: N.V.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE