Jela Jagodina na Vrnjačkom karnevalu dodelila vredne nagrade

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Jela Jagodina na Vrnjačkom karnevalu dodelila vredne nagrade

  Karneval pod maskama i kreativno druženje sa Jelom

  Nakon prošlogodišnje pauze, Vrnjački karneval se vratio na velika vrata. U periodu od 11-17.jula posetioci Vrnjačke Banje moći će da uživaju u bogatom programu pripremljenom od strane Turističke organizacije Vrnjačke Banje.

  Međunarodni ’’Vrnjački karneval’’, jedna od najvećih turističkih manifestacija u Srbiji, sa više od 300.000 posetilaca i učesnika. Ovaj karneval je, da podsetimo, član Federacije Evropskih karnevalskih gradova, a u maju 2011. godine Vrnjačka Banja je imala čast da bude domaćin svim karnevalskim gradovima Evrope.

  Ove godine kompanija Jela iz Jagodine podržala je organizaciju Vrnjačkog karnevala i kao jedan od zvaničnih sponzora ove manifestacije na četvrtom danu Karnevala dodelia je na Velikom dečijem maskenbala vredne nagrade za prva tri mesta:

  1. mesto – Dečija soba Kiki
  2. mesto – Kiki radni kutak
  3. mesto – Kiki radni sto

  Kompanija Jela, kao vodeći proizvođač nameštaja u našem regionu i lider u tehnologiji izrade nameštaja sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom, posebnu pažnju posvećuje svojim potrošačima vođena svojim sloganom „Zavoli gde živiš“.

  Porodica kao srž društva i centar iz kojeg sve polazi predstavlja i inspiraciju kompanije Jela. Zato, ove godine kompanija Jela najveću pažnju posvetila je porodici, posebno najmlađim njenim članovima. Na štandu kompanije Jela koji je privukao pažnju svih posetilaca sinoć se okupio veliki broj dece koji su uživali u druženju sa Jelinim animatorima, face i body painting-u, pravljenju kreativnih predmeta, bojankama i drugim aktivnostima.

  Svi posetioci Karnevala od kompanije Jela dobili su lepe poklone, zato vas pozivamo da posetite njihov štand na Promenadi i uživate u druženju sa njima, a pored zabave saznaćete zašto je ova kompanija jedna od najuspešnijih u proizvodnji nameštaja u ovom delu Evrope i da zahvaljujući kvalitetu njihovog namešta njihovo tržište se prostire u više na svim kontinentima, pa ova kompanija izvozi u sve zemlje u regionu, ali i na Maltu, u Ameriku, Mongoliju, Južnu Afriku i još preko 20 zemalja iz čitavog sveta.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Jela Jagodina

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE