Još jedna kompanija prelomila: Rad od kuće ZAUVEK!

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Još jedna kompanija prelomila: Rad od kuće ZAUVEK!

  Zaposleni kompanije Deloitte u Velike Britanije moći će da rade odakle god požele kada se ublaže ograničenja zbog kovida i ukine rad od kuće.

  Osoblje globalnog lidera u pružanju profesionalnih konsultantskih usluga neće biti u obavezi uopšte da radi iz kancelarije.

  Oko 15.000 zaposlenih u Deloitte-u u velikoj Britaniji odgovorilo je na internu anketu o budućnosti rada u firmi, pri čemu je više od 80 odsto njih reklo da očekuje da će raditi iz kancelarije dva ili manje dana nedeljno.

  Više od 90 procenata radne snage Deloitte-a reklo je da bi „izbor“ i „fleksibilnost“ trebalo da budu srž budućeg poslovanja preduzeća.

  Pandemija je duboko promenila naš način života, ne samo način na koji radimo. Poslednja godina je zaista pokazala da jedna veličina ne odgovara svima kada je u pitanju usklađivanje posla i ličnog života. Takođe je pokazala da možemo da verujemo našim ljudima da će doneti pravi izbor kada, kako i odakle će raditi. Jednom kada vlada ukine sva ograničenja Covid-19, pustićemo naše ljude da biraju gde će biti kako bi radili svoj najbolji posao“, rekao je izvršni direktor Deloitte-a Ričard Hjuston.

  Kompanija je saopštila da će se, kada se ublaže ograničenja, kancelarije uglavnom koristiti za timsku saradnju, obuku i sastanke sa klijentima.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE