JYSK isplatio BONUSE zaposlenima - više od 50 mil. RSD

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  JYSK isplatio BONUSE zaposlenima – više od 50 mil. RSD

  Sistem koji nagrađuje radnike sa vrhunskim rezultatima

  Zaposlenima u najuspešnijoj prodavnici isplaćeni pojedinačni bonusi do gotovo 500.000 dinara

  Jedna od najvažnijih pogodnosti koje JYSK kao poslodavac osigurava svojim zaposlenima je isplata bonusa koja može da premaši iznose od više stotina hiljada dinara. Kako je danski maloprodajni lanac i tokom 2020./2021. finansijske godine poslovao veoma uspešno, pojedinačni bonusi zaposlenih koji rade u prodavnicama prema ostvarenom rastu prometa dostigli su iznose do gotovo 500.000 dinara. Ukupan isplaćen godišnji bruto bonus iznosi 50.512.103,04 dinara.

  Sistem koji motiviše zaposlene i podstiče izvrsnost

  Vesna Kukić Lončarić, country manager u kompaniji JYSK, istakla je da se ovakav način nagrađivanja pokazao izuzetno uspešnim.

  JYSK  je ponosan na ovaj sistem bonusa jer smatramo da motiviše naše zaposlene, a pravila su jako jednostavna i svima poznata. Naime, zaposleni u svakoj našoj prodavnici imaju mogućnost da ostvare bonus u skladu sa rastom prometa pojedine radnje u odnosu na prethodnu godinu. To znači da postoje i razlike u isplaćenom bonusu između samih prodavnica, a visina bonusa zavisi samo od rasta prometa, dakle gornja granica iznosa ne postoji. Ovakav sistem se pokazao veoma uspešnim jer su naši zaposleni motivisani za rad, a budući da se bonus na promet isplaćuje na temelju zajedničkog rada bez obzira na radno mesto u prodavnici, ovaj model podstiče i timsku atmosferu. Na kraju, imamo zadovoljne zaposlene i kupce koji dobijaju najkvalitetniju uslugu, izjavila je Kukić Lončarić.

  Najuspešnije prodavnice

  Tokom finansijske godine 2020./2021. najuspešniji tim sa najvećim isplaćenim bonusom bio je iz prodavnice na beogradskoj adresi na Karaburmi, a prate ga timovi iz Novog Sada iz Maxton centra i JYSK prodavnice u Kraljevu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Morten Rehne/ Sandro Sklepić

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE