Kada vam je potrebno pravo opuštanje, filmovi uvek priskaču u pomoć

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kada vam je potrebno pravo opuštanje, filmovi uvek priskaču u pomoć

  Svaki aktivan dan uvek treba završiti opuštanjem u atmosferi sopstvenog doma, a najbolji način za to je da se prepustite čarima sopstvenog kreveta i uživate u predlozima filmova za ovu nedelju.

  Početak nedelje uvek treba obogatiti smehom, pa je savet da utorak pogledate animirani film „Šrek srećan zauvek“, koji će se emitovati na kanalu Film Box Premium sa početkom u 19:30 sati.

  U ovoj animiranoj komediji Ramplstilskin nagovara, sredovečnošću opterećenog Šreka, da se izbriše iz postojanja i prebaci u mračnu alternativnu dimenziju u kojoj je Ramplstilskin neprikosnoveni vladar. U ovom filmu, glasove su glavnim ulogama pozajmili Mike Myers, Cameron Diaz i Eddie Murphy.

  Četvrtak rezervišite za kriminalističku dramu pod nazivom „Talentovani gospodin Ripli“.

  Film govori o pedesetim godinama dvadesetog veka. Čistač toaleta sa Menhetna, Tom Ripli, pozajmljuje sako sa Prinstona kako bi svirao klavir na baštenskoj zabavi. Kad bogati otac novopečenog diplomca započne razgovor s njim, Tom se pretvara da poznaje njegovog sina, pa ubrzo dobija hiljadu dolara da ode u Italiju i ubedi Dikija Grinlifa da se vrati kući.

  U Italiji se Tom vezuje za Dikija i Mardž, Dikijevu kulturnu verenicu, pred kojom se pretvara da voli džez i gaji homoerotske želje, dok se kupa u luksuzu. Pored laganja, u Tomove talente spadaju imitacije i krivokletstvo, pa kad zgodni i samouvereni Diki otpiše Toma kao dosadnog, Tom čini sve što mora da prisvoji sve Grinlifove privilegije. Film će se emitovati na kanalu FilmBox Stars sa početkom u 21 čas, a glavne uloge tumače Matt Damon, Gwyneth Paltrow i Jude Law.

  Nedeljno veče treba da vas pripremi za nove radne dane i pruži vam dodatnu energiju, pa vam zato predlažemo da uživate u akciji „Kao grom iz vedra neba“ u kome su neki od glumaca Jackie Chan, Anita Yuen i Michael Wong.

  Kako bi oslobodio svoju otetu sestru, mehaničar sportskih automobila Čan Foh-To (Džeki Čen) mora da porazi vodećeg kriminalca u uličnim trkama.

  Zapleti ovog filma mogu se pogledati takođe na kanalu FilmBox Stars, sa početkom u 22:25 sati.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE