#KAFAKODKUĆE: Kakvu kafu pijete, takav ste lider

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  #KAFAKODKUĆE: Kakvu kafu pijete, takav ste lider

  Činjenica je da je ceo svet opsednut kafom! Bez obzira na to da li prvu kafu pijete u tišini svog doma, pre nego što prošetate psa ili na putu do posla ili sa kolegama na pauzi, priznajte, retki su dani kada ne popijete baš nijednu šoljicu kafe.

  Postoji vrlo šarolika i velika paleta kafa koje se konzumiraju, ali svako od nas ima omiljenu kafu, koju pije svakog dana. Taj tip kafe koji smo izabrali mnogo govori o nama.

  Kreativac i šaljivdžija

  Ako pijete kafu sa šećerom, vodite računa o detaljima, motivišete druge i imate „lepršavu“ ličnost. Vaša vesela priroda doprinosi pozitivnoj atmosferi u vašem timu. Imate kreativne ideje, vodite računa o zaposlenima, naročito kada su u pitanju jubileji, odlasci u penziju, rođendani i tome slično.

  Mane: Iako ste vični kreativnim rešenjima kada su izazovi u pitanju, može se desiti da se uspaničite kada naiđete na ozbiljnije prepreke. Verujte svom timu, i uz šoljicu kafe zajedničkim snagama probajte da pronađete rešenje.

  „Stara garda“. Disciplina pre svega

  Vi ste ljubitelj klasične, domaće gorke kafe. Kao lider ste strogi, ali i pravični. Bitni su vam red i disciplina, kao i sama organizacija posla. Pravi ste analitičar, zato vam je vrlo bitno da u svakom trenutku imate pristup statističkim podacima.

  Mane: Nekada u posao treba uneti i malo zabave. Dozvolite sebi da izađete iz zone komfora i već ustaljenog šablona rada na koji ste navikli. Odlično je što znate koju kafu volite, ali nekad je potrebno i probati nešto drugačije kako biste proširili vidike i kako bi se rodile nove ideje.

  Spontanost i uzbuđenje su vaše drugo ime

  Pijete kafu sa mlekom i volite da eksperimentišete s vremena na vreme i da probate najrazličitije ukuse. Vaš moto je „Ako treba da se desi, desiće se!“. Spontano donosite odluke i veoma često menjate mišljenje.

  Mane: Iako ste uzbuđeni i puni entuzijazma kada se pojavi novi projekat, to uzbuđenje brzo prođe. Zbog vaše spontanosti i česte promene mišljenja, vaše kolege ne mogu da vas prate.

  Odmor za vas nije opcija

  Pijete espreso i uvek ste u gužvi. Vaš tim radi punom parom, ali vi ste uvek tu da ih nadgledate i zadate im nove zadatke. Volite svoj posao i konstantno bodrite svoj tim i motivišete ih da uvek pomeraju granice njihovih mogućnosti.

  Mane: Nekada treba i usporiti. Dva, tri srka espresa valja nekad zameniti ispijanjem kafe natenane. Odmorićete i vi i vaš tim.

  Kafa kod kuće – najbolji način da započnete dan

  Misleći na sve džezvere, Doncafé je napravio pakete kafe koje isporučuje na kućne adrese ljubitelja kafe širom Srbije. Onima koji vole da im dan počinje uz dozu jutarnjeg optimizma, zagarantovano uživanje kod kuće pružiće paket Moment izlazećeg sunca u kojem se nalazi 5 kesica Doncafé Moment kafe od 200 grama i dve poklon šoljice sa motivima Japana iz limitirane serije Tokyo 2020. Neophodnu snagu da pregurate dan obezbediće vam paket Snaga dalekog istoka sa 5 kesica Doncafé Strong kafe od po 200 grama. Uz ovu porudžbinu dobićete na poklon dve šoljice iz limitirane serije Sport Tokyo 2020. Ako je vaš izbor vrhunski espresso, Doncafé vam omogućava i to uživanje – kod kuće! Osmislili su paket od četiri pakovanja Doncafé espresso kafe od 250g koji sadrži i dve crvene šoljice.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife/Doncafe

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE