Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Kako do snažnog imuniteta tokom zimskih dana?

Ukoliko ste u nedoumici kako da ove zime ojačate svoj imuni sistem, mi imamo potencijalno rešenje. Balans+ je proširio svoj portfolio potpuno novim konceptom na tržištu, koji se ističe jedinstvenim sastavom i benefitom za potrošača, odnosno jačanjem imunog sistema na potpuno prirodan način.

Veliki broj ljubitelja brenda Balans+ od sada ima priliku da uživa u novim i potpuno drugačijim Imuno proizvodima, obogaćenim kulturama koje dokazano imaju pozitivan efekat na jačanje imunog sistema. Pored toga, Balans+ Imuno proizvodi sadrže i kompleks od 3 vitamina (D3, B6 i B12), koja su izuzetno važna za održavanje pravilne funkcije i jačanje imuniteta, kao i prirodno vlakno inulin, koje ima pozitivan efekat na zdravlje. Balans+ Imuno proizvodi predstavljaju preventivu, koja se koristi kao deo izbalansirane ishrane, u bilo koje doba dana, jer je ključan faktor kontinuitet u konzumaciji.

Novi portfolio obuhvata Balans+ Imuno jogurt od 1kg i 330g, kao i Balans+ Imuno sa ukusom jagode i acerole,  tropske trešnje koja predstavlja voće sa najviše vitamina C.

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay/Promo

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE