Kako je Nataša B. utišala bombe u Siriji - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Kako je Nataša B. utišala bombe u Siriji

Sirija i Srbija, zvuči slično – ne samo po imenu. Ovog vikenda toga smo, barem na kratko, postali svesniji više nego ikada.

U subotnje jutro i uz prvu kafu, razbudile su nas vesti o bombardovanju ciljeva u Siriji koje su, da bi spasli tamošnji narod od zlog režima, pokrenule Amerika, Francuska i Velika Britanija. Zvuči poznato ? Možda se taj film, taj ratni triler ne zove “Milosrdni anđeo”, ali kao da smo ga već gledali. Čak i voditeljka jutarnjeg dnevnika na RTS-u konstatuje “Ne, ovoga puta nije reč o Kosovu”. Veliki se “igraju” rata, a oni mali, poput nas, mogu da gledaju utakmicu sa udaljenih tribina, “odahnu” i kažu: “Dobro je, ovoga puta nismo mi na terenu”. Tabloidi konačno mogu da “čiste duše” na naslovnim stranama velikim slovima ispišu RAT (mada ih ni do sada u tome ništa nije sprečavalo).

I tako, o Siriji se pričalo i izveštavalo svega nekoliko sati, a onda je primat preuzela vest o tome da je muž pretukao pevačicu Natašu Bekvalac. Ma, tako je, bolje da mi gledamo svoja posla, daleko je ta Sirija.

Izvor: BIZLife

Foto: YouTube

Piše: Bojana Milovanović

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE