Kako jedna velika kompanija podržava razvoj malog biznisa

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako jedna velika kompanija podržava razvoj malog biznisa

  Mala i srednja preduzeća i preduzetnici predstavljaju važan segment privrede u gotovo svim zemljama sveta. U našoj zemlji, ove firme čine 99,8% ukupnog broja svih pravnih lica. Ministarstvo privrede republike Srbije usvojilo je Strategiju razvoja i akcioni plan za razvoj malih i srednjih preduzeća za period 2015. do 2020. godine, i prema njoj, predviđa se da će Srbija 2020. godine imati 350.000 malih i srednjih preduzeća u kojima će raditi skoro milion zaposlenih.

  Jedna od kompanija koja strateški podržava razvoja preduzetništva u Srbiji kroz nove i postojeće projekte, ali i kroz proizvode i usluge je Telenor. Kako nam objašnjava Ivan Stojanović, direktor marketinga za poslovne korisnike u kompaniji Telenor, korisnici ističu da im je jako bitno da u okviru svog tarifnog paketa imaju punu kontrolu troškova i dovoljno internet.

  Kao odgovor na ove zahteve tržišta, prvi put poslovnim korisnicima, kroz novi Moja Firma paket, nudimo ukupan saobraćaj koji korisnici mogu trošiti bilo na poruke, bilo na pozive ka svim domaćim mrežama. Ovako, mogu sami da odaberu način komunikacije koji odgovara potrebama modernog poslovanja“, navodi Stojanović.

  Istovremeno, korisnici očekuju i onlajn bezbednost, naročito kada je u pitanju poslovanje.“Zato smo obezbedili Telenor Safe. Pored zaštite od malicioznih programa i mogućnosti daljinskog upravljanja uređajem, ovaj novi digitalni servis kontroliše pravo pristupa drugih aplikacija vašem sistemu, što znači da je privatnost podataka na službenom uređaju potpuno osigurana. Uz jednu licencu moguće je obezbediti zaštitu do tri uređaja po izboru, bilo da se radi o telefonu, tabletu, lap top  ili desktop računaru.“

  Iako se ovde radi o komercijalnim ponudama, one su kreirane tako da odgovaraju potrebama tržišta, odnosno potrebama malih i srednjih preduzetnika. „Ovim putem, Telenor korisnicima omogućuje da koriste alate zahvaljujući kojima mogu da se neometano posvete razvoju sopstvenog biznisa“, ističe Stojanović za BIZLife.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE