Kako milenijalac koji je DIREKTOR 3 firme pronalazi BALANS u životu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako milenijalac koji je DIREKTOR 3 firme pronalazi BALANS u životu

  Rajan Alovis veoma je uspešan preduzetnik, a veliki uspeh postigao je i prodajom firme. Danas on je na čelu The Stella Group, LensDirect.com i InTouchMD. Za njegov uspeh, privatni i poslovni, zaslužan je dobar balans. Saznajte kako ga postiže.

  Kako Rajan navodi u intervjuu za Forbs ideologija njegove grupacije jeste da poslovnim ljudima olakša svakodnevicu raznim servisima i uslugama kako bi imali više vremena za privatan život. Tako da je njemu ideja balansa prilično bliska i sam se njome u životu rukovodi. Svakog njegovog operatera ljudi mogu dobiti za osam sekundi i oni uskaču ljudima kao pomoć uz razumevanje da moderno vreme podrazumeva izuzetno brz tempo i rastrojenost na nekoliko strana.

  Pored pomoći samim klijentima, Rajan ohrabruje i svoje zaposlene da pronađu balans i da se posvete svojem životu. U njegovim firmama postoji ’letnji petak’ gde za vreme letnjih meseci zaposleni mogu da idu kući već posle 14 časova. Kako kaže to čini pozitivniju atmosferu na poslu.

  Što se njega tiče Rajan kaže da on pronalazi balans na nekoliko načina. Prvenstveno, kada je na poslu on je zaista i samo, na poslu. Tada se izoluje od svega što je van kancelarije. S obzirom na to da ga kod kuće čekaju dete od 15 meseci i žena on takođe kada dođe kući isključi sve kontakte sa poslom.

  Još jedan dobar primer je činjenica da se on preselio kako bi mu porodica bila bliže i kako bi što manje vremena trošio na prevoz. On svoj balans i izvor energije vidi u razgovoru sa bližnjima i provođenju vremena sa dragim osobama. Svoju snagu i uspeh pronalazi u jutru sa sinom i uspavljivanjem istog.

  Rajan je svima poručio da je važno da imaju visoku svest o tome da je njihov život samo u njihovim rukama. Firmu u kojoj nije imao balans je prodao i od tada je mnogo zadovoljniji. Za njegov uspeh takođe su veoma zaslužni odmor i fizička aktivnost. Za njega je san od visokog značaja i smatra da niko ne treba da ga uskraćuje sebi, kao ni šetnju.

  Za kraj razgovora on je svim milenijalcima koji žele da krenu njegovim stopama poručio:

  „Kada ste na poslu budite na poslu, a ne negde drugde samo zato što imate telefon.“

  [preporucene_vesti ids=”269397, 269304, 268598″]

  Izvor: BIZLife

  Foto: pixabay

  Piše: D.G.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE