Kinezi OTKLONILI mane: Proradila FABRIKA ZA RECIKLAŽU u Perlezu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kinezi OTKLONILI mane: Proradila FABRIKA ZA RECIKLAŽU u Perlezu

  Ponovo radi kineska fabrika za reciklažu Feitiansuje u Perlezu, kojoj je rešenjem inspekcije za zaštitu životne sredine u Zrenjaninu privremeno zabranjen rad, a zbog koje su negodovali meštani tog sela.

  Vlasnik te fabrike Hui Hai Xiao rekao je agenciji Beta da su za to stvoreni uslovi, jer su ispravili sve nepravilnosti koje je inspekcija evidentirala, a posle inspekcijskog nadzora i utvrdila.

  On je rekao da su od aprila pristupili i izvršenju mera koje nisu bile predmet rešenja, a za koje su smatrali da su neophodni kako bi sve bilo u skladu sa propisima i da im je u planu proširenje obima proizvodnje i otvaranje novih radnih mesta.

  Fabriku u Perlezu je obišao i zamenik gradonačelnika Saša Santovac koji je kazao da je želeo i lično da se uveri da je sve u cilju zaštite životne sredine ispunjeno, a da je investitor uložio sredstva kako bi nedostaci u prosecu proizvodnje bili otklonjeni.

  Kada je 13. aprila doneto rešenje o privremenoj zabrani rada, inspekcija je u obrazloženju navela da je nalog za vanredni inspekcijski nadzor dat nakon što im se obratilo sedamdeset građana sa predstavkama koje se odnose na pojavu neprijatnih mirisa iz postrojenja za skladištenje i tretman otpadne plastike.

  Kompanija Feitiansuje bavi se proizvodnjom proizvoda od plastike i preradom plastike u nekadašnjim pogonima firme Begej-plast iz Perleza.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE