Kladio se s roditeljima da će sa 18 biti milioner i DOBIO OPKLADU (VIDEO) - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

  Kladio se s roditeljima da će sa 18 biti milioner i DOBIO OPKLADU (VIDEO)

  „Kladio sam se s roditeljima da ću do svoje 18. godine da postanem milioner. To sam i postigao“, reči su jednog od namlađih milionera, Erika Finmana.

  Njegova, u najmanju ruku, neobična životna priča počela je 2011. godine kada je tada 12-godišnji Erik shvatio da više ne želi da ide u školu. Kao i većini tinejdžera, način predavanja profesora i školski program nisu mu odgovarali, piše Novac.hr.

  „Moji nastavnici su moje školske neuspehe gledali kao nešto loše. Jedan od njih mi je rekao da nikada neću biti  uspešan i da ću se zaposliti u Mek Donaldsu“, priča Erik.

  Smatrao je da putem interneta i samostalnog učenja može da nauči mnogo više. Tada je svojim roditeljima, inače doktorima elektrotehnike i fizike, rekao da želi da se ispiše iz škole. Naravno, roditelji kao roditelji, rekli su mu da to ne dolazi u obzir, međutim, on se sa njima opkladio. Ako do svog punoletstva postane milioner neće morati da nastavi školovanje.

  Tako je i bilo. Ovaj, sada već 20godišnjak, od bake je dobio 1.000 dolara za buduće obrazovanje, a taj novac je uložio u bitkoin koji je tada iznosio svega 10 dolara. Zbog naglog rasta vrednosti najpoznatije kriptovalute 2017. godine, njegova investicija premašila je četiri miliona dolara.

  Izvor: Novac.hr

  Foto: YouTube screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE