Koja industrija je NAJPOPULARNIJA na INSTAGRAMU?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Koja industrija je NAJPOPULARNIJA na INSTAGRAMU?

  ONI IMAJU MILIONE FANOVA!

   

  Broj pratioca na Instagramu je oduvek bila stvar prestiža digitalnog sveta, a izgradnja lojalne zajednice je jedna od najvažnijih i najtežih stvari koje možete učiniti za svoj brend.

   

  Danas polovina aktivnih korisnika ima manje od 1.000 pratilaca, dok, sa druge strane, prema istraživanju agencije Digital Element, samo 81 Instagram nalog u svetu (0,1%) može da se pohvali da je broj njihovih fanova prešao cifru od 10 miliona.

   

  Ne računajući zvanični nalog Instagrama @instagram, koji broji neverovatnih 387,9 miliona pratilaca, neki od najpopularnijih komercijalnih naloga su i Lambordžini (29.9M), Netflix (24.4M) i Givenchy (14,3M).

  https://www.instagram.com/p/CPYeTvYKZUM/

  https://www.instagram.com/p/COC9gprplpm/

  Kada su u pitanju ličnosti, tj. influenseri, pored instant planetarne popularnosti Ariane Grande (258M fanova na Instagramu), najveće armije fanova imaju i Kim Kardašijan (224M), Dženifer Lopez (156M) i Rijana (96,6M).

  Generalno posmatrano, među najpopularnijim influenserima su muzičari (26%), dok sportisti čine 20% od ukupnog broja pratilaca poznatih ličnosti. Od svih sportova, košarka i fudbal su statistički najzastupljeniji iz ugla baze fanova.

  Posmatrajući iz ugla industrije, u 2020. godini najpopularnija kategorija bila je Home&Auto (192K), potom Content&Apps (50k), a zatim i zvanični nalozi ministarstava i vlada (23k). Sa druge strane, poslovna kategorija sa najmanjim prosečnim brojem sledbenika su restorani (6k) i kućne i profesionalne usluge (6k).

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay/Digital Element

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE