Kompanija BE-terna Adriatic dobitnik prestižnog priznanja Microsoft Partner godine

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kompanija BE-terna Adriatic dobitnik prestižnog priznanja Microsoft Partner godine

  Odabrani među više od 4.400 nominovanih iz više od 100 zemalja širom sveta

  Kompanija BE-terna Adriatic osvojila je prestižnu nagradu 2021 Microsoft Partner of the Year  u konkurenciji od više od 4.400 nominovanih kompanija iz više od 100 zemalja širom sveta. Osvojenim priznanjem BE-terna Adriatic je svrstana u globalni vrh partnera kompanije Microsoft, koji predstavljaju lidere u inovacijama i primeni izvanrednih rešenja zasnovanih na Microsoft tehnologijama.

  “Osvojena nagrada, ujedno i najprestižnije priznanje koje jedan Microsoft partner može da dobije, zasluga je svih kolega i njihovog predanog timskog rada tokom prethodnih 18 godina. Naša poslovna filozofija zasnovana je na besprekornom funkcionisanju svih sektora i pojedinaca kao neodvojive celine. Ponosan sam na svakog kolegu pojedinačno i na sve nas kao tim jer je ova značajna nagrada posledica poslovne ekspertize cele kompanije, ali i jedinstvenog i nezamenljivog doprinosa svakog zaposlenog. Značaj priznanja je još veći kada uzmemo u obzir da se naša kompanija bavi implementacijom modernih poslovnih rešenja zasnovanih na inovativnim Microsoft tehnologijama”, izjavio je tom prilikom Ivan Đolić, General Manager u kompaniji BE-terna d.o.o. Beograd.

  Kompanija BE-terna, najistaknutiji implementator poslovnih rešenja, a sada i zvanično vodeći Microsoft partner u regionu, nagradu je osvojila za rešenje Business Central Flying Start, lansirano u novembru prošle godine, koje optimizacijom poslovnih procesa značajno unapređuje rad malih i srednjih preduzeća.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BE-terna/ Dobrica Mitrović

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE