Kompanija Candy Rush novi vlasnik konditorske fabrike SIMKA

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kompanija Candy Rush novi vlasnik konditorske fabrike SIMKA

  Kompanija „Candy Rush“ saopštila je da je preuzela preduzeće DUNJA, koje u svom sastavu poseduje fabriku konditorskih proizvoda SIMKA u Vranju.

  Ova odluka je bazirana na strateškom planu unapređenja svojih kapaciteta i poslovnih performansi kompanije „Candy Rush“, koja posluje u okviru grupacije okupljene oko matične firme „Rim Group“ Beograd, u kojoj se, od pre dve godine, nalazi i Hemijska industrija „Nevena“ u Leskovcu.

  „Candy Rush“ je jedna od vodećih domaćih kompanija koja se bavi proizvodnjom konditorskih proizvoda i koja ima svoje proizvodne pogone u Šapcu.

  Kupovinom ove fabrike, kompanija planira da nastavi proizvodnju i zadrži popularan brend SIMKA, koji je jedan od sinonima za čokoladu i konditorske proizvode u  Srbiji.

  U toku je izrada biznis plana i studije izvodljivosti, posle čega će se znati da li će se proizvodnja nastaviti u fabrici u Vranju ili eventualno preseliti u Šabac.

  Tokom procesa ponovnog pokretanja proizvodnje, koji bi trebalo da bude okončan do kraja ove godine, svaki korak će biti pažljivo planiran, kako bi se proizvodi pod brendom SIMKA, što pre našli na tržištu Srbije i okolnih zemalja.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE