Kompanija Samsung omogućila besplatni servis za gluve i nagluve osobe

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kompanija Samsung omogućila besplatni servis za gluve i nagluve osobe

  Međunarodni dan znakovnih jezik Kompanija Samsung je odlučila da obeleži besplatnim servisom za gluve i nagluve osobe.

  Uz besplatne usluge u ovlašćenom Samsung servisu ProMobi, u tržnom centru Galerija, kompanija Samsung, u saradnji sa Gradskom organizacijom gluvih Beograda (GOGB), od 2017. godine realizuje i pružanje Video relej usluga tumača za znakovni jezik putem skype aplikacije.

  Gde možete besplatno popraviti svoje Samsung uređaje 23. septembra?

  Telefon sa oštećenjem možete doneti u TC Galeriju, u ovlašćeni Samsung ProMobi servis.

  Takođe, ovog dana obezbeđena je i besplatna usluga popravke mobilnih uređaja i bele tehnike u vašem domu.

  Ovlašćeni serviseri, koji dolaze na vašu adresu, vrše dijagnostiku i samu popravku uređaja, a sa sobom imaju i svu potrebnu opremu za neometanu komunikaciju. Servis je obezbeđen i za proizvode koji više nisu pod garancijiom, te će kvarovi biti sanirani uz olakšanu komunikaciju korisnika i servisera.

  Kako se možete prijaviti?

  Svoj termin za besplatanu popravaku u četvrtak, 23. septembra, možete zakazati na Samsung sajtu, preko mejl adrese, live chat-a, WhatsApp-a ili putem broja +381 60 726 7864.

  Više informacija može se pronaći na sajtu: https://www.samsung.com/rs/offer/sign-language-support-promo/

  Sve informacije možete dobiti i pozivom na broj:  +381 11 321 6899

  Besplatna popravka u domu dostupna je za korisnike na teritoriji grada Beograda i okoline.

  Kompanija Samsung godinama unazad realizuje podršku gluvim i nagluvim osobama i ova podrška će se nastaviti i u daljem periodu.

  “Akcija kompanije Samsung u vidu besplatne popravke uređaja, povodom obeležavanja Međunarodnog dana znakovnih jezika sigurno će pomoći našim članovima, gluvim i nagluvim osobama, da efikasnije koriste svoje telefone, kao i kućne aparate. Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti koje su deo inicijative kompanije Samsung da se gluvim i nagluvim osobama olakša svakodnevni život. U sklopu saradnje planiramo da pokrenemo još projekata. Kompanija Samsung je naš dugogodišnji prijatelj i jedna je od retkih koja pruža kontinuiranu podršku, na čemu smo im veoma zahvalni”, naglasio je Dušan Nikolić, Predsednik udruženja GOGB.

  Povodom Međunarodnog dana znakovnih jezika, rukovodilac sektora za koordinaciju servisa u kompaniji Samsung Electronics Adriatic,  Min Ho Bae, naglasio je: “Inkluzija nije nešto što se postiže samo na dan obeležavanja, već kroz konstantani rad i podršku, a ovakvi datumi su prilika da podignemo svest o njenoj neophodnisti i važnosti u društvu i da ujedno uputimo na neophodnosti prilagođavanja proizvoda i usluga osobama sa posebnim potrebama”.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Samsung

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE