Kompanija Tetra Pak u borbi protiv pandemije - donira 100.000 evra

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kompanija Tetra Pak u borbi protiv pandemije – donira 100.000 evra

  Globalna pandemija bolesti COVID-19 svima je donela do sada nezabeležene izazove u svakodnevnom životu, a kompanija Tetra Pak saoseća sa svima čiji su životi pogođeni pandemijom.

  U cilju podrške kolektivnoj borbi protiv krize, kompanija Tetra Pak doniraće ukupno 100.000 evra humanitarne pomoći u nameri da se zaustavi širenje bolesti COVID-19 i pomogne građanima Srbije u procesu oporavka.

  Iznos od 35.000 evra biće doniran Crvenom krstu Srbije. Dodatno, u cilju podrške lokalnoj zajednici u Gornjem Milanovcu, gradu u kom posluje i Tetra Pak fabrika, 50.000 evra biće donirano Opštoj bolnici u Gornjem Milanovcu, 10.000 evra gornjomilanovačkom Domu zdravlja, i 5.000 evra Opštini Gornji Milanovac.

  Donirana sredstva biće iskorišćena u cilju podrške zdravstvenom sistemu opštine i borbi protiv COVID-19 pandemije na lokalnom nivou.

  Pandemija bolesti COVID-19 ostavila je do sada nezabeležene posledice u zajednicama širom sveta. U mislima smo sa svima čiji su životi pogođeni ovom pandemijom“, izjavio je generalni direktor kompanije Tetra Pak za Jugoistočnu Evropu, Gijom Laturet.

  „Zahvalni smo našim zaposlenima, posebno onima koji rade u našoj fabrici u Gornjem Milanovcu, na njihovom konstantnom doprinosu, predanom radu i pomoći da održimo neometanu isporuku hrane tokom ovih teških vremena. Takođe, zahvalni smo i našim klijentima i partnerima, te izražavamo punu podršku Vladinim merama, industriji i zajednicama u borbi tokom vanredne situacije“, navodi.

  Ova donacija čini deo nedavne inicijative Tetra Laval Grupe koja je izdvojila sredstva u iznosu od 10 miliona evra za podršku borbi protiv bolesti COVID-19 na globalnom nivou: https://www.tetralaval.com/news-and-press-releases/tetra-laval-group-covid-19-relief-efforts

  Ostajemo u potpunosti posvećeni cilju da održimo naše obećanje i štitimo ono što je dobro, tako što ispunjavamo našu ulogu u obezbeđivanju neometanog snabdevanja hranom u zemlji, uz istovremeno poštovanje mera kojima se osigurava zdravlje i bezbednost naših zaposlenih, kao i svih drugih koji su povezani sa našim poslovanjem.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE