Kompaniji Zlatiborac dodeljen status Ovlašćenog privrednog subjekta (OPS)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kompaniji Zlatiborac dodeljen status Ovlašćenog privrednog subjekta (OPS)

  Uprava carina je kompaniji Zlatiborac dodelila sertifikat Ovlašćenog privrednog subjekta (OPS) za carinska pojednostavljenja i sigurnost/bezbednost, kao kompaniji koja ispunjava vrhunske standarde iz oblasti carinskog i logističkog poslovanja.

   

  “Istakao bih da svi mi zaposleni u kompaniji Zlatiborac danas imamo veliki razlog da budemo zadovoljni, ponosni i počastvovani. Dodelom OPS sertifikata od strane Uprave carina ukazan nam je najviši nivo poverenjа, a u nama prepoznata dobro organizovana kompanija i pouzdan partner, siguran učesnik u međunarodnom lancu snabdevanja“, izjavio je tim povodom Dušan Knežević, generalni direktor kompanije Zlatiborac i istakao:

  Ovaj sertifikat predstavlja najveću potvrdu naše odgovornosti i zalaganja za uspostavljanje jasno definisanih ciljeva i strogih pravila i procedura, u smislu sticanja posebnog statusa, koji podrazumeva olakšice i pojednostavljenje carinskih postupaka, kao i sigurnost i bezbednost naših pošiljki u međunarodnom transportu.

  Pored kompanije Zlatiborac, status Ovlašćenog privrednog subjekta ove godine dobilo je još trinaest kompanija, čime se ukupan broj kompanija sa ovim statusom u Republici Srbiji povećao na 36.

  “Koliko je teško dobiti pomenuti status, svedoči činjenica da na godišnjem nivou, u Srbiji, svega nekoliko privrednih subjekata može da uđe u ovo probrano društvo, ukoliko, naravno, pre toga ispune zadate kriterijume. Ovaj sertifikat predstavlja veliku satisfakciju kako za kompaniju Zlatiborac tako i za mene lično, ali istovremeno i veliku odgovornost i obavezu da nastavimo kao i do sada i da opravdamo ukazano poverenje“, zaključio je Nikola Gavrilović, menadžer carine i špedicije u kompaniji Zlatiborac.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Zlatiborac

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE