Kreativni dizajn prostora za bolju motivaciju - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Kreativni dizajn prostora za bolju motivaciju

Brojna naučna istraživanja sprovedena su na temu podsticanja kreativnosti zaposlenih. Sva istraživanja imaju nešto zajedničko – pokazala su da su ispitanici koji su boravili u svetlim kancelarijama upotpunjenim bojama, sa udobnim stolicama dali mnogo bolje rezultate od onih koji su bili okruženi zastarelim i neinspirativnim nameštajem.

Promenom perspektive kako u životu tako i u uređenju prostora, značajno menjamo svoje ponašanje i odnos prema radu. Kao što jednostavan detalj može potpuno promeniti doživljaj običnog odevnog komada, tako i pojedini delovi nameštaja mogu dati notu elegancije i posebnosti dosadnom prostoru. Ideja za uređenje prostora je bezbroj i samo treba naći pravi način za njihovu implementaciju.

Bilo da je reč o manjim ili većim prostorima, Delight office solution nudi veliki broj idejnih rešenja. Širok spektar boja i specijalno dizajniranog nameštaja koji budi uspavanu kreativnost zaposlenih nalazi se na raspolaganju svima koji svoj poslovni prostor žele da učine inspirativnijim i udobnijim. Budući da je prvi utisak jako bitan, posebno u poslovnom svetu, Delight office solution je osmislio inovativno rešenje nazvano Media Scape Lounge, koje nudi alternativu tradicionalnim elementima čekaonice. Radi se o konceptu sedenja modernog i nesvakidašnjeg dizajna koje se uklapa u svaki prostor povećavajući stepen njegove iskorišćenosti. Osim što omogućava kretanje i integraciju ljudi, istovremeno podržava različite položaje tela, podstiče timski rad i povećava produktivnost. Pored ovog neobičnog i futurističkog rešenja, u ponudi postoje i standardni elementi poput dvoseda, troseda, različitih vrsta stolova i stolica, taburea, ali i tepiha i rasvete koji bi čak i ulazni deo svake kompanije učinili vrlo modernim i prijatnim za oko.

Ako planirate svoje ili radno okruženje svojih zaposlenih, imajte na umu da su kreativnost i pravilno opremanje poslovnog prostora jedni od glavnih preduslova za stvaranje dobre atmosfere i motivacije zaposlenih.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE