Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Kreativno rešenje jednog restorana: PANDAMA protiv usamljenosti (FOTO)

Jedan restoran na Tajlandu vodi računa o poštovanju smernica za socijalno distanciranje i u isto vreme pruža usamljenim gostima društvo na veoma kreativan način – smeštajući za stolove PLIŠANE PANDE.

Tajland je ranije ovog meseca ublažio neka ograničenja za kompanije jer se broj slučajeva koronavirusa smanjivao, što je omogućilo restoranima da se ponovo otvore, ali sa strogim pravilima kako bi se smanjio rizik od širenja virusa.

(AP Photo/Sakchai Lalit)

„Ranije smo imali samo jednu stolicu za stolovima gde je gost dolazio sam. Ali za mene je to izgledalo čudno, pa sam mislio da im pružim neko društvo“, rekao je vlasnik vijetnamskog restorana u Bangkoku.

Gosti su oduševljeni idejom i saglasni su u tome da plišane igračke zaista čine da se osećate manje usamljeno u restoranu, ali i da je ovo praktično rešenje jer se tačno zna gde ko može da sedi, pa nema kršenja socijalne distance.

(AP Photo/Sakchai Lalit)

„Ovo je mnogo lakše razumeti u poređenju sa drugim restoranima gde se ljudi uvek zbune oko toga gde da sednu i završe sedeći preblizu jedni drugima“, rekao je jedan gost.

Tajland je u četvrtak prijavio jedan novi slučaj zaraze koronavirusom i nijedan smrtni slučaj. Od početka epidemije u ovoj državi zabeleženo je ukupno 3.018 slučajeva zaraze i 56 smrtnih slučajeva od virusa Covid-19.

(AP Photo/Sakchai Lalit)

(AP Photo/Sakchai Lalit)

(AP Photo/Sakchai Lalit)

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE