Kurir promenio vlasnika

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kurir promenio vlasnika

  Novi vlasnik Kurira, 12 portala i još 14 štampanih izdanja, umesto Aleksandra Rodića je Igor Žeželj, vlasnik i direktor firme Wireless media.

  Na sajtu Agencije za privredne registre (APR) u rešenju koje je doneto 4. januara 2019. godine, umesto Rodića upisani su Žeželj i Privredno društvo za pružanje telekomunikacionih usluga Mondo INC doo Beograd (Stari grad).

  Žeželj i Rodić nisu odgovorili UNS kolika je bila cena Adria media Grupe (AMG), koja je izdavač ovih medija. AMG je u oktobru prošle godine postigao dogovor o partnerstvu sa Wireless media i portalom Mondo, što je UNS tada potvrdio Rodić.

  Žeželj je tada negirao da je napravljeno strateško partnerstvo AMG sa firmom Wireles media i Mondom, ali je rekao da AMG i Wireless media imaju “vrlo intezivnu i plodonosnu poslovnu saradnju”.

  Inače, portal Mondo nije upisan u Registru medija. Međutim, na sajtu Telekom Srbija (www.mts.rs), u rubrici “naši sajtovi” ovaj portal naveden je kao sajt ove kompanije.

  I na sajtu Registra nacionalnog domena Srbije (RNIDS) navodi se da je Telekom Srbija a.d. vlasnik domena mondo.rs.

  U vlasništu AMG, kako stoji na njegovom portalu su listovi Kurir, Gllosy, Lena i Financial times, Men’s health, Cosmopolitan, Elle, Sensa, Nacionalna geografija Srbija, Lepa&Srećna, Winter, Summer, Asfalt, Cosmo Campus i Newasweek, kao i portali elle.rs, yumama.com, kurir.rs, nationalgeographic.rs, menshealth.rs, cosmopolitan.rs, lovesensa.rs, stvarukusa.rs, lepaisrecna.rs, still, glossy.rs i espresso.rs.

  Izvor: Danas

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE