Lončar: Moramo da raščistimo u stranci, vlast nas opila pa grešimo

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Lončar: Moramo da raščistimo u stranci, vlast nas opila pa grešimo

  Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS), ministar Zlatibor Lončar izjavio je da u stranci moraju da “raščiste sa onima koji su pomislili da su Bogom dani za funkciju, da im je to dedovina”.

  On je za TV Pink, na konstataciju da se neki članovi stranke u medijima povezuju sa prisluškivanjem predsednika Aleksandra Vučića, rekao da je to „neoprostivo“, da mu to „govori o lošoj proceni nekih ljudi“, kao i da se radi o ozbiljnoj stvari za koju moraju pravosudni organi da utvrde šta je tačno.

  „A mi izmedju sebe da sednemo i vidimo gde smo i šta smo. Da vidimo gde smo svi bili kad se to dešavalo“, rekao je Lončar na pitanje o kriminalnim aferama.

  Kako je naveo, u stranci možda moraju da iz korena mnogo promene, „predugo smo za ovaj naš Balkan na vlasti, opilo nas, grešimo“.

  On je potvrdio da će na predstojećoj Skupštini SNS biti izbora „nova lica“, navodeći i da je potrebno da predsednik (Aleksandar Vučić) „većinu nas starih zameni“.

  Na opasku da na ovaj način i sebe pominje, Lonačar je rekao da – „ukoliko tražite da se nešto menja morate krenuti od sebe“.

  Izvor: TV Pink/Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE