Lončar: Organizatori ŽURKI završiće u ZATVORU

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Lončar: Organizatori ŽURKI završiće u ZATVORU

  Ministar zdravlja Zlatibor Lončar pozvao je ljude da ne idu na korona žurke i rekao da će oni koji ih organizuju “završiti u zatvoru”.

  “Prošlo je godinu dana kako se pojavila korona, nešto smo naučili nešto nismo. Nešto smo prošli, nešto ćemo tek proći. Treba naši građani da shvate samo jednu stvar, da se trenutno nalazimo u takvoj situaciji da ćemo imati rezultat samo ako prekinemo kontakte u narednih pet do sedam dana. Zamolio bih svakog građanina Srbije, samo da to shvati i da ne čeka da mu neko propisuje mere kako treba da se ponaša”, izjavio je Lončar za TV Pink.

  Kako je pojasnio, najbolje rešenje je suzdržati se bilo kakvog okupljanja kako bismo izbegli zaražavanje, a kasnije i čekanje u redovima, te da je neophodno samo zaustaviti kontakte na nekoliko dana.

  “Mnogo važno da shvati svaki građanin da od njega zavisi kakva će nam situacija biti. Ne moramo da idemo da organizujemo sastanke koji nisu hitni, mnogo toga može onlajn, a da ne pričamo o odlascima na žurke. Ne znam da li su ljudi koji organizuju žurke svesni šta rade, mi ćemo o tome voditi računa, završavaće u zatvoru zbog toga. Ali molim i ljude da ne odlaze na žurke, strpite se da iskoristimo šansu koju imamo sa vakcinama”, izjavio je Lončar.

  Neophodno je, kako kaže, da kada se vakcinišemo, posebno posle prve doze sačekamo i drugu dozu, da nema opuštanja, da budemo sigurni da imamo dovoljan nivo antitela da smo zaštićeni od korone.
  Sve informacije o koronavirusu možete pronaći u posebnoj rubrici na našem sajtu COVID-19

  NOVE MERE: Sve radi do subote u 12h, posle samo prodavnice i apoteke

  Izvor: Nedeljnik

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE