Lončar protiv CRNOGORACA na funkcijama: Naučite bar SRPSKI - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Lončar protiv CRNOGORACA na funkcijama: Naučite bar SRPSKI

  U Crnoj Gori nema nijednog direktora koji se izjašnjava kao Srbin, a ovde imamo Crnogorce na vodećim mestima koji ne znaju da pričaju srpski jezik, kaže ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar.

  Ministar zdravlja je, gostujući na televiziji O2, gde je tema najvećim delom emisije bila stanje u zdravstvu, komentarišući dešavanja u Crnoj Gori, “pecnuo” Crnogorce koji žive u Srbiji.

  “Država Srbija je jedna otvorena država, mi u Crnoj Gori nemamo nijednog direktora ili bilo šta da se izjašnjava kao Srbin, a ovde na mnogo vodećih mesta imamo te Crnogorce koji još nisu ni srpski naučili, ne znaju srpski da pričaju…”, rekao je Lončar.

  Na piranje da li takvih ima i u zdravstvu, on je odgovorio: “Gledam da ih nema…”

  “Mislim da Srbija ima dovoljno onih koji znaju srpski da pričaju i koji zaslužuju da budu. Ne omalovažavam nikoga. Jednostavno, osnovni je red, ako želite da budete u Beogradu, ako želite da budete direktor ili na na nekoj funkciji, naučite bar srpski…”, kazao je Lončar.

  Izvor: Nedeljnik

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • Dragomir

   To sto si upravo rekao je jedna velika gomila sranja.

  • PIRGOS

   BRAVO, Ali, nisu oni Crnogorci, nego Srbi iz okruga crnogorskog. Kao što bi neko rekao, Srbi Čarapani, Šumadinci, Prečani, Moravci, Topličani, Zlatiborci, Mačvani, Povardarci, Dubrovčani, Dračani ... i.. Evropljani, kao i Srbi iz Krajine, a tek Korduna, Likei, Hercegovine, Albanije, Bugarske, Mađarske, Rumunije, Slovenije , Pruske , Češke, Poljske, Na nabrojane teritorije Srba je u stvari stara, sadašnja i buduća Srbija. Slavimo 7528. godinu, Izraelski predsednik je prošle godine našem predsedniku Republike čestitao tu Novu godinu i izrazio nadu za nastavak HILJADUGODIŠNJIH prijateljstava srpskog i jevrejskog naroda. Oni slave negde oko 2 hiljade godina manje od nas. Svet se gasi i nestaje samo pod jednim uslovom. To će uraditi ko ga je i stvorio, SRBIN.

  • dr

   ostavka fašistoidnog monstruma

  • Ales

   Fašizam!

  • Šumadija

   Konacno i ovo neko javno da izgovori, sto velika vecina nas iz Srbije i misli! Film Mali Budo odlično opisuje nazalost ovu realnu situaciju kod nas...

  • jasna

   Izgleda da je najiskreniji komentar po imenom "Šumadija", jer je rekao šta misli. Mene zanima da li Crnogorci, Srbi, Hrvati, Bošnjaci, Slovenci, Makedonci, Albanci (narodi bivše SFRJ) i druge manjine, govore svojim jezikom kada odu da žive i rade u drugim zemljama, naravno službeno, ili moraju da nauče jezik zemlje u koju su otišli. Srbija je jedina zemlja u kojoj se govori na 100 jezika, pa opet ne odgovara. Vrlo smo komplikovani i ovde sve smeta. Ali ipak sme da se kaže šta se misli, ali i da se osudi izjava drugih, ako nije primerena.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE