MASTERCARD® i WOLT ponovo u zajedničkoj akciji

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  MASTERCARD® i WOLT ponovo u zajedničkoj akciji

  Iznenađenje za korisnike Premium i Biznis Mastercard® kartica

  Ove jeseni, korisnici Mastercard® Premium i Biznis kartica imaće pogodnost da za svaku porudžbinu putem Wolt aplikacije dobiju povrat novca u iznosu troškova dostave nazad na svoj Wolt račun i to tokom celog oktobra i novembra! Novac se može iskoristiti za prvu sledeću porudžbinu ili se može sačuvati za neko veće poručivanje.

  Akcija je namenjena svim korisnicima Mastercard® Premium i Biznis kartica koji su, usled užurbanog načina života i manjka vremena, u potrazi za kvalitetnim, a brzim i efikasnim rešenjima, čak i kada je reč o dostavi.

  S druge strane, efikasnost i sigurnost onlajn plaćanja, komfor, kao i lakoća korišćenja, samo su neke od prednosti onlajn poručivanja putem Wolt aplikacije jer dolaze u paketu sa:

  1 – BESKONTAKTNOM DOSTAVOM

  Sve funkcioniše po jako jednostavnom principu. Korisnici Mastercard® Premium i Biznis kartica plaćaju karticom onlajn, a Wolt kuriri hranu dostavljaju do željene adrese i ulaznih vrata, sigurno, uz izbegavanje nepotrebnih kontakata.

  2 – BRZIM PLAĆANJEM NA KLIK

  Mastercard korisnici podatke sa svojih Premium i Biznis kartica imaju mogućnost da sačuvaju prilikom registracije na Wolt u tokenizovanom obliku i sigurnom okruženju tako da su im brzo i sigurno dostupni pri svakoj sledećoj porudžbini, bez komplikacija i potrebe za dodatnim unosima prilikom plaćanja. Važno je napomenuti da se čuvaju samo broj kartice i datum isteka, odnosno podaci koji su vidljivi na samoj plastičnoj kartici, dok se osetljivi podaci kao što su PIN, CVC2, Mastercard SecureCode i Mastercard Identity Check kod nikada ne čuvaju.

  3 – ‘FINE DINING’, ‘FAST FOOD’, ‘SLOW FOOD’ I ŠIROKIM IZBOROM RESTORANA

  Naručivanje onlajn preko Wolta ne znači i kompromis u kvalitetu ponude i hrane. Neverovatan izbor restorana koji uključuju tradicionalnu, stranu i modernu kuhinju, znači da će Mastercard® Premium i Biznis uživati u svojim omiljenim specijalitetima i dok su na sastancima, na putu ili pak u svojoj fotelji.

  4 – BRZOM I TAČNOM DOSTAVOM

  Vreme je danas najdragoceniji resurs i zato Wolt aplikacija korisnike u svakom trenutku obaveštava o tačnoj lokaciji i predviđenom vremenu dostave. Transparentno, brzo i bez kašnjenja.

  5 – STAVLJAJUĆI KORISNIKE NA PRVO MESTO

  Wolt misli o svojim korisnicima, zbog čega često u saradnji sa proverenim partnerima organizuje promo ponude i akcije u kojima, poput ove, određenom segmentu korisnika pruža dodatne pogodnosti, kao što je ušteda iznosa za dostavu.

  Zato, ukoliko ste korisnik Mastercard® Premium i Biznis kartice, ne propustite ovu sjajnu akciju u oktobru i novembru i u samo par klikova poručite sledeću dostavu preko Wolt aplikacije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE