Mediji: Čeda TUŽIO direktora policije

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Mediji: Čeda TUŽIO direktora policije

  Čedomir Jovanović, lider LDP, podneo je krivičnu prijavu protiv direktora policije Vladimira Rebića, Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saznaje Tanjug.

  U krivičnoj prijavi Jovanović navodi da je direktor policije Vladimir Rebić zloupotrebio službeni položaj svesno i sa namerom ne vršeći svoju dužnost.

  Lider LDP konstatuje da je Rebić time ugrozio život njegove dece i njegove porodice.

  Vladimir Rebić (foto: MUP)

  Jovanović podseća da je 13. maja 2021. godine Jedinica za obezbeđenje ličnosti ukinula obezbeđenje njegovoj deci, povukla i njegovo obezbeđenje, uprkos činjenici da je bio štićena ličnost poslednjih 20 godina.

  U krivičnoj prijavi u koju je Tanjug imao uvid, Jovanović navodi da nije dobio pisani dopis o ukidanju obezbeđenja već da je o tome, kao i srpska javnost, saznao u medijima.

  Jovanović ističe da direktor policije, ne samo da nije vršio svoju dužnost već je zloupotrebio svoj položaj “iznoseći neistine u jutarnjem programu Prve televizije o istrazi o incidentu koji se dogodio 2. juna u Novom Beogradu”.

  “Direktor policije je to učinio uprkos činjenici da sam ja štićeno lice, svesno stvarajući pogrešnu i lošu sliku o mojoj porodici i meni, tako podrivajući i šireći mržnju prema nama koja može da izazove sledeći napad, nanoseći time nematerijalnu štetu i strah za život moje porodice i mene”, navodi, između ostalog, Jovanović u krivičnoj prijavi protiv Rebića, saznaje Tanjug.

  IZJAVA DANA: Oglasio se Čeda i objasnio zašto je razbio lokal na NBG

   

  Izvor: RTS, Tanjug

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • Duda

   A zašto je on štićeno lice i njegova porodica? Kada će se njemu suditi za njegovo divljanje? Dokle više polusvet da koristi ovaj narod, jer to obezbedjenje poreski obveznici plaćaju?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE