Mediji: Mika Aleksić NEGIRAO krivicu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Mediji: Mika Aleksić NEGIRAO krivicu

  Profesor glume Miroslav Aleksić negirao je krivicu povodom optužbi za silovanje i seksualno napastvovanje nekoliko devojaka, među kojima je i glumica Milena Radulović.

  Nakon saslušanja Miki Aleksiću određen je pritvor do 30 dana, navode Novosti.

  “U Višem javnom tužilaštvu je saslušan osumnjičeni Miroslav Aleksić. Osumnjičeni se tereti, u periodu od 2008. do 2020. godine, za izvršenje 8 krivičnih dela Silovanja iz čl. 178 KZ i 7 krivičnih dela Nedozvoljene polne radnje iz cl 183 KZ na štetu šest oštećenih, od kojih je jedna maloletna, prema ostalim oštećenima su radnje izvršenja preduzete i dok su bile maloletne i nakon punoletstva”, prenosi portal.

  “Prilikom saslušanja osumnjičeni je negirao izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret. Posle saslušanja osumnjičenog od strane Višeg javnog tužilaštva u Beogradu predložen je pritvor iz razloga predviđenim članom 211 st.1 tač. 2, 3 i 4 ZKP-a. Odluka o pritvoru do sada nije dostavljena tužilaštvu”.

  Više javno tužilaštvo u Beogradu će sprovesti dalju istragu.

  S obzirom na težinu krivičnih dela koja se osumnjičenom stavljaju na teret, kao i činjenicu da su krivična dela izvršena od strane lica koje je uživalo poverenje celokupne srpske javnosti, da je u konkretnom slučaju došlo do uznemirenja javnosti, a naročito imajući u vidu da su krivična dela izvršena i prema maloletnim licima, te da je zakonska obaveza svih učesnika u postupku da ne iznose činjenice koje saznaju u toku postupka, a pogotovo imajući u vidu interese oštećenih koje tek treba da budu ispitane u istrazi, pored informacija koje smo već izneli, u ovom trenutku nećemo izlaziti u javnost sa detaljima samog postupka, navode u Tužilaštvu.

  Aleksić se suočava se sa optužbama za silovanje i seksualno uznemiravanje.

  IZJAVA DANA: Tako je govorio Mika Aleksić – “Glup si, debeljko, gluperdo, ćorke,…” (VIDEO)

   

  Izvor: Novosti, Nova S

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE