Milanović dovodi tri nove fabrike - KG dobija 400 radnih mesta (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Milanović dovodi tri nove fabrike – KG dobija 400 radnih mesta (FOTO)

  Vlasnik industrijsko-tehnološkog kompleksa u izgradnji MIND park Bratislav Milanović izjavio je da je ugovoren skorašnji dolazak tri inostrane kompanije u MIND park, u kojima će u narednih nekoliko meseci biti angažovano oko 400 novih radnika.

  Uspeli smo da stavimo pod krov oko 30.000 kvadratnih metara i da potpišemo ugovore sa tri kompanije – dve nemačke i jednom austrijskom. Pregovaramo i sa velikim kompanijama iz celog sveta, rekao je Milanović za TV Kragujevac, napominjući da je izgradnja MIND parka (započeta u aprilu prošle godine) “jedan proces koji traje”, te da svi čekaju da se završi Upravna zgrada tog kompleksa, i da “to zaživi i da dođu”.

  U pogonima kompanije MIND Group, čiji je Milanovoć takođe vlasnik, trentno je angažovani blizu 400 radnika, dok će u tri inostrane firme sa kojima je ugovoren skorašnji dolazak u MIND park, prema njegovim  rečima, očekuje otvaranje još oko 400 novih radnih mesta.

  Naredne godine, MIND park će, tvrdi vlasnik tog kompleksa, moći da se pohvali mnogo većim brojem zaposlenih i kompanijama iz celog sveta. U MIND parku, trenuto se, pored Upravne zgrade kompleksa, gradi i SIMENS avenio, odnosno fabrika za proizvodnju tramvaja marke “SIMENS, čije se otvaranje očekuje tokom predstojećeg leta, i hala “Čelik”.

  Izvor: TV Kragujevac/Glas Šumadije

  Foto: YT/screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE