MINI x Škrabac dobitnik nagrade DISRUPT

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  MINI x Škrabac dobitnik nagrade DISRUPT

  Kompanija Delta Motors je za projekat MINI x Škrabac osvojila DISRUPT nagradu u kategoriji inovacija.

  MINI je uvek bio prepoznatljiv po svojim specijalnim edicijama, i ovog puta pripremio nešto sasvim drugačij. U Saradnji sa lokalnim brendom Škrabac marketing tim Delta Motors-a kreirao je 4 posebno osmišljena dizajna za krov i retrovizore MINI modela – Belgrade calling, Think outside the box, Urban drive i Belgrade vibes i upravo tako je nastala nova specijalna edicija, MINI X Škrabac ART Edition, koja je dostupna u limitiranom broju primeraka koje je moguće poručiti samo u Srbiji.

  MINI dizajn koji prati vreme i trendove uvek je nalazio i inspirisao pojedince kojima je automobil više od vožnje, i to baš one koji kroz automobil govore mnogo o sebi – zato je MINI svojim klijentima omogućio i da svoje MINI modele osveže jednim od četiri MINI x Škrabac dizajna, kupovinom na MINI online shopu-u: https://shop.bmw.rs/proizvodi/mini_x_skrabac/

  Ovaj nagradni konkurs okupio je desetine vrhunskih radova iz kompanija, agencija i udruženja koji su se posebno istakli u oblasti inovacija ili komunikacije, i tokom izazovne 2020. godine, uspeli da svojim aktivnostima postignu izuzetan uspeh. Dodela nagrada organizovana je 1. aprila u online formatu.

  MINI x Škrabac je samo jedan od niza projekata kojim se komunikacija MINI brenda izdvaja u odnosu na druge brendove. Za 2021. Delta Motors priprema još jedan nesvakidasnji projekat o kojem će više biti reči tokom leta.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE