Miodrag Kostić dobitnik zlatnog znaka CRVENOG KRSTA Srbije

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Miodrag Kostić dobitnik zlatnog znaka CRVENOG KRSTA Srbije

  Crveni krst Srbije, na predlog Crvenog krsta Novog Sada, dodelio je priznanje Zlatni znak Miodragu Kostiću, predsedniku MK Group. Ova nagrada Miodragu Kostiću dodeljena je na sednici skupštine Crvenog krsta Srbije na kojoj je istaknuto da ove godine humanitarna organizacija, čija je osnovna delatnost pomoć onima kojima je najpotrebnija, obeležava 143. godišnjicu.

  Zlatni znak Crvenog krsta Srbije dodeljuje se za izuzetan humanitarian rad i odgovornost pokazanu prema pripadnicima ugroženih društvenih grupa.

  “Izuzetno mi je drago da sam ovim priznanjem deo velike porodice Crvenog krsta, i da smo kako ja lično, tako i cela MK Group svojim aktivnostima pomogli da bar malo učinimo srećnijim korisnike ove organizacije.

  Nije fraza da je naše malo nekome mnogo, a upravo povratne reakcije korisnika humanitarne pomoći ispunjavaju naša srca i potvrđuju da je pomoć upućena na pravu adresu. Društveno odgovorno poslovanje duboko je utkano u svakodnevni rad čitave MK Group, a samo u prethodnih pet godina sproveli smo 500 CSR akcija i donirali 4 miliona evra”, rekao je Miodrag Kostić, predsednik MK Group, povodom priznanja koje je dobio.

  “Našu organizaciju daleke 1881. godine osnovali su pojedinci, vizionari i humanisti, u želji da budemo stub humanosti i čovekoljublja u našoj zajednici.

  Priznanjima koja smo danas dodelili želimo da nagradimo humanitarian rad i društvenu odgovornost pojedinaca, organizacija i institucija”, izjavio je sekretar Crvenog krsta Novog Sada Dragan Lazić dodajući da je osnovna ideja aktivnosti Crvenog krsta u sledećoj godini deset oblasti delovanja i poštovanje principa ove organizacije u nameri da se pruži pomoć onima kojima je to potrebno.

  MK Group kontinuirano osluškuje potrebe zajednice u kojoj posluje, jer investiranje u poboljšanje kvaliteta života sugrađana predstavlja ulaganje u bolje sutra svih.

  Završetak akcije Magnet za ljubav, novčana pomoć porodicama unutar svog sistema samo su najsvežije društveno odgovorne aktivnosti MK Group. Među priznanjima koje je Miodrag Kostić za svoj humanitarni rad dobio jeste i bedž časti koji dodeljuje Međunarodna organizacija SOS Dečje selo u znak zahvalnosti za dugogodišnju podršku i doprinos ostvarenju misije čiji je cilj „dom pun ljubavi za svako dete“.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE