"Mlaćenje dece je porodična vrednost?": Obradović "BRILJIRA" novom izjavom

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Mlaćenje dece je porodična vrednost?”: Obradović “BRILJIRA” novom izjavom

  U Srbiji se ponovo govori o izmenama Porodičnog zakona, koji podrazumeva da se zabranjuje fizičko kažnjavanje dece. Zbog naslova u novinama na ovu temu reagovao je lider Dveri, Boško Obradović.

  Naime, kako je napisao na Tviteru, “ova antiporodična vlast se neće zaustaviti na promociji ideologije homoseksualizna i rodne ravnopravnosti, već ide i na potpuno rasturanje porodice”.

  “Uskoro će vaša deca moći da vas prijave školi i centru za socijalni rad, a onda idete na prevaspitavanje ili će vam deca biti oduzeta”, dodao je Obradović uz priložene fotografije dva naslova iz medija u kojima se navodi suština izmene Porodičnog zakona, tj da deca više neće smeti da se tuku jer će nastupiti određene posledice, poput škole za roditelje ili oduzimanje dece.

  Ova izjava lidera Dveri dočekana je, moglo bi se reći, “na nož”. Korisnici Tvitera ukazivali su mu u komentarima da je pogrešno interpretirao zakon, ali bilo je i onih koji su ga nazivali fašistom i drugim, uvredljivim imenima.

  Reklo bi se da je korisnike Tvitera veoma pogodila ova izjava, pa su je mnogi interpretirali kao da Obradović nasilje nad decom predstavlja kao porodičnu vrednost.

  S druge strane, bilo je i onih koji smatraju da od izmena Zakona “neće biti ništa”, ali i onih koji smatraju da je Obradović u pravu.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE