Može mu se: Putin će samostalno na predsedničke izbore

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Može mu se: Putin će samostalno na predsedničke izbore

  Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da će se na predsedničkim izborima u martu naredne godine kandidovati kao samostalni kandidat. Na prethodnim izborima 2012. godine Putin je bio kandidat vladajuće Jedinstvene Rusije.

  “Ja ću biti nezavisni kandidat, ali naravno, računam na podršku onih političkih snaga, partija i organizacija koje dele moje poglede na razvoj države. I uopšte, računam na široku podršku gradjana”, rekao je Putin na godišnjoj konferenciji za štampu.

  Odgovarajući na pitanje o odsustvu ozbiljnih suparnika na izborima, on je kazao da politička sredina u Rusiji treba da bude konkurentna, ali da on sam ne može da vaspitava konkurente.

  Po njegovim rečima, u Rusiji se nije pojavila ozbiljna opozicija jer jer ne može da predloži društvu program razvoja države.

  “Kada govorimo o opoziciji, nije važno samo galamiti na trgovima, ići po kuloarima i govoriti o antinarodnom režimu, važno je nešto predložiti”, rekao je Putin.

  Ruski predsednik Vladimir Putin počeo je danas da odgovara na pitanja na 12. godišnjoj konferenciji za novinare u Moskvi za koju se akreditovalo rekordnih 1.640 predstavnika medija.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta/AP

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE