PCR testiranje od sada i na BEOGRADSKOM AERODROMU (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  PCR testiranje od sada i na BEOGRADSKOM AERODROMU (FOTO)

  Na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu otvoren je centar za testiranje na Covid-19 u kom je moguće uraditi PCR i brzi antigenski test na koronu.

  Cena testova je na propisanom nivou iznosa za ove testove u državnim institucijama u Srbiji i iznosi  3.500 dinara za antigenski test i 9.000 dinara za PCR.

  Zahvaljujući centru za testiranje, putnici u odlasku, dolasku i tranzitu ka zemljama koje zahtevaju negativan test na prisustvo virusa Covid-19, kao i svi zainteresovani građani i strani državljani, sada se mogu testirati i dobiti rezultate na aerodromu, u cilju bezbednijeg i efikasnijeg putovanja, navodi se u saopštenju beogradskog aerodroma.

  Kako navode, centar za testiranje, koji je otvoren 24 časa dnevno, nalazi se u Terminalu 1 beogradskog aerodroma i obuhvata sledeće usluge testiranja na prisustvo virusa SARS-CoV-2:

  • Real Time PCR test, čiji rezultati su putem elektronske adrese korisniku dostupni u roku od maksimalno 120 minuta od uzimanja brisa;
  • Brzi test na prisustvo virusa SARS-CoV-2, primenom brzih antigenskih testova, čiji rezultati su putem elektronske adrese korisniku dostupni u roku od maksimalno  60 minuta od uzimanja brisa;

  Rezultati testova izdaju se dvojezično, na srpskom i engleskom jeziku i šalju se na mejl adresu putnika. Osim toga, omogućeno je štampanje i rezultata, dok pristup rezultatima testova ima samo ovlašćeno osoblje nadležnih državnih institucija.

  Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu ovo je organizovao u saradnji sa Vladom Republike Srbije i  Republičkim fondom za zdravstveno osiguranje (RFZO)

  Izvor: BIZlife

  Foto: Beta, Aerodrom Nikola Tesla

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE