NACIONALNA GEOGRAFIJA objavila snimak: Beograd je očaravajuć

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NACIONALNA GEOGRAFIJA objavila snimak: Beograd je očaravajuć

  Jedan od najpoznatijih svetskih magazina National Geographic objavio je na svom sajtu video o srpskoj prestonici, nakon čega je skraćena verzija objavljena na Fejsbuk nalogu National Geographic Travel.

  Beograd je nazvan ’beli grad’ na ušću Save u Dunav, i opisan kao jedan od najstarijih gradova Evrope. Ovaj video izabran je od strane urednika Nacionalne Geografije u Takmičenju kratkih filmova stvaralaca iz celog sveta. „Tragamo za radovima koji podržavaju misiju Nacionalne Geografije da inspirišemo ljude da brinu o svojoj planeti“, piše na sajtu.

  Pogledajte video o Beogradu koji je obišao svet, autora Dušana Stojančevića:

  Izvor: BIZLife

  Foto: printscreen

  Piše: D.G.

  What's your reaction?

  Komentari

  • fgpm

   Predpostavljam da će reakcije u Srbiji na ovaj video, koji je zanatski urađen, biti dvojake!? Prvi će reći kako je ovo dokaz da je naša prestonica u vrhu turističkih destinacija a drugi, u koje i sam spadam, će imati znatnu dozu rezerve!? Kada bi veći deo našeg grada izgledao ovako, zastupao bih stavove onih prvih! Ali, pošto je, pre svega na našu žalost, veći deo grada prljav, neuređen i neokrečen, mislim da sam s pravom skeptičan!? Naša (ne)kultura teško da će dostići nivo jednog Beča, Praga, Krakova, Linca, Luksemburga...

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE