NAJKOLEGA: Aleksandar Milićević, tehnička podrška, Hörmann Serbia

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJKOLEGA: Aleksandar Milićević, tehnička podrška, Hörmann Serbia

  Za Aleksandra Milićevića njegove kolege iz kompanije Hörmann Serbia imaju samo reči hvale, a kako kažu, za titulu NAJKOLEGE kvalifikuje ga bezbroj vrlina.

  Tako, na primer, Dušanka kaže, da nije bilo njega u njenim prvim danima u firmi da joj pruži podršku u svemu što je vezano za posao, uzela bi torbicu i otišla. „Aleksa je za mene moja mirna luka u firmi, koliko god da je stresno ili ma kolika da je gužva, samo pogledam u njega i istog momenta sam na ’pozitivnoj nuli’. Aleksa je, jednostavno rečeno, kolega kakvog svako može poželeti. Zato sam u nekim situacijama njegov drveni advokat i ne dam na njega.”

  Isto mišljenje deli i Nenad, koji od Aleksandrovih dobrih osobina izdvaja spremnost da pomogne, nesebičnost, vedrinu duha i optimizam, koji prenosi na sve oko sebe i posao pretvara u zabavu.

  Sa kolegama se slaže i Miroslav, koji za Aleksandra kaže da, na svojstven način, dokazuje da je više od svega u životu potrebno biti dobar čovek. „Ako bih uporedio naš tim sa fudbalskim timom, njega bih okarakterisao kao vrhunskog veznog igrača koji pretrči najviše, nekog ko spaja odbranu i napad svojim znanjem, idejama i kreativnošću, nekog ko ne daje golove, ali učestvuje u 99 odsto akcija i naš tim čini tako snažnim! Obožavam ga”, pojašnjava Miroslav zašto je baš njihov kolega Aleksandar njihov NAJKOLEGA.

  Jelena je pak istakla još neke njegove dobre strane:

  „Najviše zna, najljubazniji je, najsmireniji, uvek je tu da pomogne, trudi se da lepo objasni… Sprema nam hranu, kuva kafe, pravi male kolegijalne smicalice, sve u svemu, kolega kakvog svako može poželeti, a mi ga imamo i treba da ga čuvamo.”

  Redakcija BIZLife-a vas poziva da pošaljete kratku priču o vašem kolegi/ koleginici na mail [email protected] Konkurs je otvoren do 15.2.2021.

  Ko je TVOJ NAJKOLEGA?

  Izvor: BIZlife

  Foto: Hörmann Serbia

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE