NAJKOLEGA: Dubravko Opašić, vlasnik i direktor, Younited agency

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJKOLEGA: Dubravko Opašić, vlasnik i direktor, Younited agency

  Retke su firme u kojima zaposleni direktora, a pogotovo vlasnika, doživljavaju kao jednog od njih. Takva je situacija u agenciji Younited, gde su čak poželeli i da titulu NAJKOLEGE ponese vlasnik i direktor njihove firme, Dubravko Opašić, a to su ovako obrazložili:

  „U godini koja je zatvorila vrata mnogih marketinških kuća, kada je većina projekata obustavljena i veliki broj radnih mesta ukinut – naš tim se udvostručio, klijenti su s poverenjem ostali uz nas, a naša agencija, kao i svi mi, nastavila da raste.

  Koristimo ovu priliku da zahvalimo Dubravku na toni živaca i smirenosti zen majstora, ćevapima i šalama kada je dan baš bezveze, bezrezervnoj podršci i pomoći celom timu i svakom pojedincu, spremnosti za kampovanje u kancelariji ili kod klijenta do kasnih sati, na kreativnosti i optimizmu čak i kada smo zaključani danima uz kišu, sneg i rokove, na pređenim kilometrima i javljanju sa granica i pumpi i Ginisovom rekordu zbog urađena 22 PCR testa.

  Kažu da je najkolega neko ko stiže na vreme, sve drži pod konac, zna gde se nalazi svaka stvar u kancelariji, uvek je dostupan, kuva najbolju kafu, u sekundi se javlja na telefon i ima hiljade podsetnika u notesu. Mi kažemo – naš najbolji kolega nema notes, ali ima veliko srce i viziju uz koju zajedno pomeramo granice.

  May the force be with you, kapetane D.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Younited agency

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE