NAJKOLEGA: Igor Blažin, izvršni direktor IT Sektora, Addiko banka

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJKOLEGA: Igor Blažin, izvršni direktor IT Sektora, Addiko banka

  Strpljiv, tih, nenametljiv, ali glasan u svojim delima. Kolegijalan i fleksibilan. U svakoj organizaciji postoje takvi ljudi, a kako kažu njegove kolege u Addiko banci, to je Igor Blažin. U kriznim situacijama i pod pritiskom pokušava da izvuče ono najbolje za organizaciju ili svoj tim. Ako mu se neko od kolega obrati za pomoć, zna da će naići na razumevanje i da će rešenje stići u kratkom roku. Tokom pandemije koronavirusa Igor je pravi lider svog tima i sve situacije rešava bez obzira na doba dana.

  Addiko banka, kao jedan od lidera digitalne transformacije na bankarskom tržištu, ne bi bila to što jeste bez svog IT sektora, a ni bez Igora, koji je na njegovom čelu. Od proglašenja vanrednog stanja, zbog pandemije koronavirusa, svi zaposleni u Centrali Addiko banke su u roku od 48 časova imali mogućnost rada od kuće.

  Igor i njegovi saradnici su im to omogućili dobrom organizacijom i koordinacijom sa ostalim sektorima, velikom požrtvovanošću i pravim primerom timskog duha. Uporedo sa pandemijom, Centrala banke se seli na novu lokaciju i sva IT infrastruktura čeka kolege na novim radnim mestima.

  Ono što je Igorova supermoć jeste strpljenje i razumevanje za svakoga, što ga izdvaja od ostalih. Zato je on za sve u Addiko banci – NAJKOLEGA.

  Redakcija BIZLife-a vas poziva da pošaljete kratku priču o vašem kolegi/ koleginici na mail [email protected] Konkurs je otvoren do 15.2.2021.

  Ko je TVOJ NAJKOLEGA?

  Izvor: BIZlife

  Foto: Addiko

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE