NAJKOLEGA: Ivan Ivanović, krizni menadžer VIP mobile

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJKOLEGA: Ivan Ivanović, krizni menadžer VIP mobile

  Postoji mnogo neimenovanih heroja koji su nam, tokom pandemije, pomogli na različite načine. Jedan takav heroj radi u kompaniji Vip mobile i njegove kolege neće dozvoliti da ostane neimenovan, jer za Ivana Ivanovića svako treba da čuje. Pored svoje redovne funkcije koju obavlja, imenovan je za krizog menadžera koji je predvodio krizni tim za sprečavanje širenja korona virusa.

  Vipov krizni tim se suočavao sa potpuno nepoznatom situacijom i trebalo je u svemu tome sačuvati pribranost, smiriti paniku koja se širila među ljudima i održati kontinuitet poslovanja. Kada je proglašeno vanredno stanje, već je 80 odsto kolega u Vipu radilo od kuće, dok su za kolege u kancelarijama i na prodajnim mestima obezbeđeni bezbedni uslovi za rad.

  Uvek smiren, ohrabrujućeg tona, Ivan je u svakom trenutku imao strpljenja za sve u kriznom timu, ali i ostale kolege koje su, posebno tih prvih dana krize, stalno zvale i tražile savete kako da se snađu u novonastaloj situaciji na poslu, ali i kod kuće.

  Ne samo što je trebalo voditi računa o svakom delu organizacije i njenoj bezbednosti, već ova pozicija podrazumeva i stalnu informisanost i praćenje situacije u zemlji i svetu, a pre svega u okviru naše A1 Grupe. Zbog toga je Vipov krizni tim postao najpouzdaniji izvor informacija zaposlenima. Mi smo tumačili odluke državnog kriznog štaba i vlasti, prenosili dešavanja u regionu, predviđanja, pa su kolege čekale objave Vipovog kriznog tima kako bi znale šta im je činiti dalje.

  Ivan je svojim delima pomerio granice kolegijalnosti zbog čeka je zasluženo poneo titulu NAJ kolege. U danima kada je to bilo najpotrebnije, dokazao je koliko su razumevanje, empatija i plemenitost vanvremenske vrednosti.

  Izvor: BIZlife magazin

  Foto: VIP mobile

  What's your reaction?

  Komentari

  • Novak

   Poznajem Ivana jos sa fakulteta, izvanredan inzenjer i covek. Zelim mu puno uspeha na poslu i zdravlje da ga sluzi! Ovo je elita Srbije! Bravo Ivane!

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE